Женският оргазъм е излишен

Никога не сме подозирали, че науката може да достигне до толкова сериозни открития, но ето, че група учени от Йейлският университет направиха революционен пробив в сексологията. Те са установили, че женският оргазъм е излишен. Точно така, изпитването и преживяването на този сексуален феномен - все повече жени казват, че им се случва рядко - е излишен. Женският оргазъм не е необходим, защото не се свързва пряко с възпроизводството, а е просто остатъчен елемент от човешката еволюция и сексуалност. Бозайниците преди много години са изпитвали оргазъм, за да могат да стимулират овулацията, но в хода на еволюцията е развита спонтанната овулация, която няма нужда от сексуално стимулиране. Все пак е доказано, че при оргазъм, жената свива своите мускули и повишава шансовете си за задържане на мъжкия ДНК материал. Това откритие може да помогне за няколко интересни белега:

1. Учените от Йейлския университет ще останат на сухо много дълго време.

2. Жената трябва да бъде емоционално задължена да прави мусака всеки път, когато форсирате човешката еволюция, за да доставите това удоволствие. 

3. В случай, че откаже подобна стимулация, изправете се срещу природата с друга еволюционна антроположка.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Никол
22 юни 2017 | 14:18

Ето затова аз лично имам два кашона със секс играчки.Единственото, което те не могат е да ме целуват. Мда-а-а....Жалко е, но пък и много мъже не могат. Отказвам да евоюлирам. Но пък няма проблем, аз също може да ви ползвам за размножаване, така че сме квит. Брей, най-накрая сме на едно мнение с мъжкия пол, чувствам се израстнала и помъдряла.

Kapri
24 декември 2016 | 19:21

What a plearuse to find someone who thinks through the issues

eRevollution-България
01 ноември 2016 | 13:23

Оналйн стратегическа, военно-икономическа, гео-политическа игра. Бъдете президент, депутат или партиен представител на своята държава. Бъдете силен военен или икономически магнат. Помогни на страната си и на нейните съюзници да превземат света. Съдбата е в твой ръце! Присъедини се сега - h t t p s : / / g o o . g l / M W K k l v