Животински секс – част втора

Мерене на пикнята

 

Женските бодливи прасета се разгонват само веднъж в годината за десетина часа. За да впечатли дамата, мъжкият се изправя на задните си крака на около метър и малко от нея и я опикава от глава до пети! Ако женската не се впечатли, просто се изтръсква и го подминава. Ако остане обаче зашеметена от способностите му, подлага задните си части (това е единствената възможна поза за бодливите прасета). Започне ли се един път, женските са неуморими - искат секс, докато мъжкият не припадне от изтощение. Ако той не е от много издържливите, ненаситната дама ще се насочи към друг екземпляр.

 

Любовна градина

 

Червеният кърлеж строи градинки от сперматозоиди - полянки с малки конусовидни купчинки. Пътеката към градината е тънка копринена следа. Когато женска се натъкне на нишката, тя я следва и ако хареса градинката, сяда върху купчинка. Ако обаче нишката се хване от конкурент, той разтурва градинката и си прави своя.

 

Винаги в готовност

 

Мъжките макаци не само не подбират, но и дебнат най-уязвимите моменти. След като един от тях вече е изненадал женска отзад, другите се опитват да изненадат него. Започват бавно да се приближават, като се правят на ударени - копаят земята, гледат настрани, белят плодове. Обаче в момента, в който макака започне да свършва, има голяма вероятност някой да му го набута! Егати подлите типове!

 

Мъже в излишък

 

Учените дълго време си мислеха, че огнените мравки (всички са женски) контролират царицата и я използват само за снасяне и убиват всички мъжки. Оказа се обаче, че и царицата има думата. За разлика от хората, тя може да избира какво да вади - мъжки или женски. Така че, когато иска секс просто снася основно мъжки яйца. Работничките избиват по-голямата част, но все пак няколко успяват да го вкарат на царицата преди да умрат.

 

Влакче

 

Морските охлюви са хермафродити. За разлика от обикновените обаче, тук никой не бяга от майчинството. Вместо да се мъчат да прецакат един друг с повече сперма, те са се отдали на животинските си инстинкти и правят оргии за пример - нещо като секс ламбада, с повече от 20 участници.

 

 

 

Подарък за спомен

 

Аргонавтът (вид октопод) произвежда сперма в специално пипало (нещо като октоподски пенис). Когато срещне женска, пенисът се закача за нея и... остава там. Дамата щастливо отплава с новия си вибратор, оставяйки мъжкия самотен.

 

Клонинги

 

При гущерите род Кнемидофор няма мъжки (т.е. всички са женски). Когато две гущерки започнат любовна игра, първо едната се прави на мъж, а после другата. Това стимулира образуването на яйца вътре в тях. Иначе се пръкват 100% копия на майката.

 

Рекордьор

 

Морските жълъди прекарват целия си съзнателен живот, залепени към дъното на някоя лодка. Как тогава се пръкват малките жълъдчета? Ако природата и нас ни беше надарила толкова, никога нямаше да мръднем от дивана - пенисът на мързелите е до 50 пъти по-дълъг от собственото им тяло!

 

Ласото

 

Аржентинска езерна патица е от малкото животни, които няма да се комплексират като чуят за морския жълъд - тя се слави с най-дългия пенис сред пернатите. От главата до опашката птицата е над 40 см. Толкова горе-долу е и инструментът. Пенисът дори се използва за ласо, ако женската вземе, че се уплаши по някое време и размисли.

 

 

 

Голяма бомба, малък фитил

 

Мъжките горили (най-големите примати) са огромни - могат да достигнат до 200 кг. Мъжкарят си има и собствен харем - между 5 и 30 женски. Няма никаква конкуренция и си чука по цяла година. Ако обаче аржентинският паток (да не говорим за морския жълъд) го срещне, ще го спука от подигравки - средната дължина на семейните ценности при горилите е около 4 см!

 

 

към част първа...

Още по темата

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!