Китай иска медали

Всеки спорт изгражда желязна дисциплина и допринася максимално за здравето. С добро желание за развитие и малко повече постоянност, можете да постигнете всичко. За съжалението това не е китайската философия, след като страната отчаяно се нуждае от медали на следващата олимпиада. Образователната система в Китай не признава часовете по физ. култура за свободни, както най-често се случва в България и смята да отдели най-добрите таланти, които по-късно ще гледаме да ни унищожават на олимпиадите.

Много възможно е Китай да направи и революция в допинга, както са направили германските химици преди много време, гарантирайки около 20-30 златни медала за страната. Ето как изглеждат тренировките в шанхайската гимназия за млади атлети. Има сълзи, има железни мерки и един треньор, който изобщо не се трогва от детските сълзи.

Очевидно е, че щом децата са стигнали до това училище, имат право да плачат, но не и да не завършат тренировката си. Директорката на училището Жу Зенгиянг заявява, че това са часовете за "весела гимнастика" - не искаме да си представяме тъжните. Тактиката им е започнала да работи от 80-те години на миналия век и продължава да се използва сериозно. Спортът се превръща в много важна част от ежедневието на хората и именно това води до избирането на най-правилните кандидати с жажда за рекорди. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
20 май 2016 | 16:31

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE