Кличко срещу Пулев

Както сами се досещате, довечера ще станем свидетели на един отдавна мечтан мач - Кличко - Пулев. Трябваше ни много време, за да повярваме, че това ще се случи, но до колкото разбираме, Кличко днес още не се е контузил или обесил в хотелската стая. Много от Вас биха казали, че сме твърде самоуверени, но нека не забравяме, че Кличко не е безсмъртен и освен със своя "стоманен чук", боксьорът разполага и със стъклена челюст - може да я видите тук. В добро настроение и с подготовка за мача, решихме да направим някои бързи прогнози относно събитията в 11 часа вечерта. 

Кличко ще върне жеста на Кобрата

След сериозни търкания между двата щаба, Кличко ще се направи на обиден и няма да влезе с треньорите си в залата, както се случи преди няколко дни, когато Кобрата отказа да участва на пресконференция, в която не се допуска целият му екип. Подозираме, че шампионът ще измисли уважителна причина и ще забави мача за период от няколко месеца до години. Разбираме чувството за хумор! 

Пулев ще предложи алтернатива

Подозираме, че Кубрат вече знае всички номера на Кличко и бързо ще предложи соломоново решение на украинеца. Вместо бокс, двамата могат да изиграят една партия шах, която със сигурност ще позволи на шампиона да запази поясите си малко по-дълго. Отдавна знаем, че Пулев обича и този спорт, но го практикува след дългите тренировки, когато вече е изтощен. Колкото и странно да звучи, боксьорът ни побеждава и на шах. 

Кличко ще поиска мач по двойки

След толкова пресконференции и постоянните опити за отлагане, шампионът може най-накрая да се престраши и да играе, но само ако брат му реши да се притече на помощ. Какво повече би поискал зрителят, освен бой по двойки? Нека извадим тежката артилерия и да предложим братската битка между фамилия Кличко и Пулеви. Вече чухме от ъгъла на украинците, че така е честно. Боят трябва да се разпределя справедливо. 


Пулев ще бъде костелив орех

Добре, колко още трябва да победи, за да може най-накрая да спрем да се съмняваме във възможностите на Кубрат? Първо натупа спаринг партньора на Кличко, след това успя да разплаче и великана със слонска маса, Тони Томпсън запази достойнство и се прибра обратно в САЩ по бели гащи, както сме свикнали да връщаме противника. Пулев знае как да се справя с високите момчета, които се опитват да се бият от официалния вход на ринга. Не се притеснявайте и тази вечер ще има изненади. За толкова мачове, никога не сме виждали Влади да излезе срещу някой по-различен от първия братовчед на лилипутите. 

Аз ще го държа, а ти удряй!

Реферът

М-да, свикнали сме да се борим срещу съдията, защото сме едно петно на географската карта и ще е малко трудно да се обясни на Европа къде точно се намира България. Време е светът да разбере  да се запознае с нечовешката сила, която отглеждаме тука. Освен това сме длъжни да напомним, че Спарта е просто аматьорска трупа с обръснати мъже, защото Перник ражда истинските стоманени хора! Подозираме, че Кличко и компания ще играят мръсно, а реферът ще е заложил пари за настоящия шампион, затваряйки очи в сладка дрямка. 

Краят на книгата

Не можем да отречем опита и физическата сила на Кличко, но има и една подробност, когато ръстът не може да впечатли и мускулите са само за заблуда, юмруците започват да говорят! Маскировката няма да помогне, вече виждаме белите коси и всяка следваща година ще взима по нещо от Владимир. Проверките за допинг, дразненето и отлагането на мача, допринесоха само за удължаването на агонията. Кличко може да побеждава, но никога няма да победи времето, а този път ще трябва да излезе срещу истинска заплаха. Не сме пристрастни, напротив, подхождахме критично към всеки мач на Пулев, но той никога не спря да изумява, никога не свали гарда и никога не падна. Довечера ще гледаме пренаписването на историята, а тя се пише с юмруци! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
mauahah
16 ноември 2014 | 14:09

Трогателно, направо да заплачеш....Авторът на статийката ще напише ли нова такава, да каже как е протекъл мача?

Печели Пари
15 ноември 2014 | 14:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g