Legion Run се завръща с нови препятствия

Третото издание на Legion Run в България дава сериозни заявки да бъде сред най-мащабните и интригуващи събития за сезон 2016. Компанията е сред най-динамично развиващите се представители на obstacle course индустрията по света. Феновете на адреналина и предизвикателствата тази година ще тестват физиката и психиката си по трасе с над 20 препятствия, изградено за целите на събитието край Панчарево. Лед, вода, кал, бодлива тел и предизвикателен водопад ще очакват хилядите участници по 5 километровото трасе. Близо 90% от препятствията са нови или обновени и родните фенове ще имат възможност за първи път да се сблъскат с тях. Legion Run е едно от чаканите и различни мероприятия не само в България, но и в редица други страни из Европа.

Участниците в българския Легион ще се изправят пред интригуващи предизвикателства като: Nox Arca – тъмни и тесни тунели на няколко нива с един-единствен изход;  Fenestra – вертикални стени с тесни прозорчета за провиране; Oculus – катерене по 5-метрова стълба, следвано от спускане по пожарникарски пилон в яма с кална, ледена вода и редица други. 

Едно от любимите препятствия тази година се завръща като Black Ram Spout. Името произлиза от родината на уискито и се използва в региона на британските острови със значение за думата „водопад“. Spout в уиски индустрията по света се е наложило като нарицателно на дозирането при изтичането на алкохолната течност от бутилката в чашата. Самото препятствие се очертава като един от гвоздеите на събитието и ще предизвика участниците, които искат да преминат трасето докрай, да се изкатерят по мрежата от корабни въжета, срещайки отпора на падащите студени води на водопада. Препятствието се изгражда ексклузивно само за българското събитие на Legion Run, а по света има аналог в шотландските събития с подобен характер, които се организират край езерото Лох Нес. 

Към момента близо 40 000 души са участвали в събития на Legion Run, като броят им непрекъснато расте. Ако и вие искате да предизвикате себе си, то непременно побързайте, защото продажбата на билети затваря скоро, а и до 9 юли остават броени седмици. В Legion Run може да се включите с компания от колеги, приятели или самостоятелно, като достъпът за зрители е напълно безплатен и свободен.   

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
23 юни 2016 | 14:12

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 45 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE