Мобилен фитнес идва до вашия офис

Осъзнаваме, че всеки човек има затруднения, когато говорим за активен спортен живот, поддържането на фигурата и извайването на аполоновото тяло за плажа. За всички хора в подобно състояние, спокойно, имаме двата най-добри отговора:

1. Не се хабете, жените харесват яхти!

2. Можете да използвате мобилния фитнес.

Ако сте от хората, които все още нямат яхти, препоръчваме да минете на втора точка, защото точно там е истината. Фирма в Лос Анджелис ще дава възможност на своите клиенти да посетят мобилния фитнес, който мож да събере 5-6 човека. Малката зала разполага с всички необходими атрибути за тренировка и ще ви позволи да тренирате близо до офиса, без да ви се налага да пътувате в трафика.

Камионът е зареден напълно с всички видове техника от свободни тежести до бягаща пътека, има действаща баня и съблекалня. Създателят Мат Ролф решил да превърне огромния камион в подвижен фитнес, след като всички приятели започнали да се оплакват, че нямат време да отиват до фитнеса и да се връщат. Когато планината не отишла при Мохамед, Мохамед отишъл при планината. Така станало и с Мат, който докарал фитнеса до офисите и позволил на заетите хора да потренират. Цената за тренировка на групата с треньор е 160 долара, но платежоспособните могат да наемат мобилната зала и за себе си. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!