Някой облекчава природните си нужди в дупките на голф игрище

Никога не сме разбирали голфа като спорт, но според статистиката, всеки започва да се наслаждава на безкрайното зелено спокойствие, когато нервите изневерят и започнете да се ядосвате на всеки. Преди това сме сигурни, че животът ще бъде пълен с разнообразни шеги относно идеята.

Възможно е и точно това да се случва в норвежки клуб по голф с името Stavanger Golf Club. Въпреки всички опити на персонала, някой продължава да изразява специалното си внимание към играта, облекчавайки сериозните природни нужди в дупките. Един от служителите дори е обяснил, че дрисльото има и някои любими дупки, които всяка сутрин са пълни. Подозренията на персонала изключват жена, защото съдържанието и обема на "чудото" са толкова масивни, че просто няма как да бъдат от нежния пол. Тормозът продължава цели десет години, но няма поставени видео камери, защото общината не позволява на да бъдат монтирани. Собственикът на клуба Стайнър Флойсивик обяснява, че това може да е човек, който много мрази играта, има някакъв фетиш или просто страда от определени ментални проблеми. Единственото сигурно е, че докато няма кой да заснеме злодея, дупките ще бъдат заредени с изненади.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
04 август 2015 | 14:57

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

04 август 2015 | 12:48

ей браво, тази новина ми оправи настроението, евала на човека който "зарежда" дупките, трябва да пуснат подобно предизвикателство, нарече - зареди голф дупка спаси екологията