Тайгър Уудс проговаря за своите афери

Тайгър Уудс най-накрая проговори за своя провален брак с бившата си съпруга Елин. Спортистът дори решил да поговори с децата си и да им сподели защо татко вече не живее в същата къща, в която живее и мама. Уудс дава много рядко интерювта, но в този случай е проговорил пред списание Time, заявявайки, че е бил много неверен партньор и точно това е довело до развода му през 2010 година.

Уудс започнал да подготвя децата си за лошите новини, преди да стигант до интернет зрелостта и не прочетат какво се е случило със семейството им. Голфърът обещава да разкаже абсолютно всичко на децата си, когато дойде правилното време, но се стреми да запази истината малко по-дълго. Относно съжалението за действията си, Тайгър споделя, че веднага би се върнал при съпругата си и никога повече няма да изневерява, но отдавна е късно а такива промени. Уудс споделя, че никога не е имал по-добър приятел от бившата си жена и наистина съжалява за своите грешки и вярва, че всичко щяло да бъде малко по-леко, ако са били по-откровени.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
05 декември 2015 | 20:10

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 27 ОТ 53$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g