Видео инсталацията на LIDL се сбогува с байкърите на Витоша

След като почти два месеца държеше под око всяко спускане на маунтин байкърите, видео инсталацията на Вело Линия слага край на сезона. Автобусите по маршрута София — Витоша ще продължат да се движат още два уикенда, до 27-ми септември, включително в почивните дни около Деня на Независимостта. 

Инсталацията беше разположена на една от пътеките, предпочитани за спускане от планинските колоездачи, малко над началната станция на лифта “Бай Кръстьо”. Дотам се стига с безплатната автобусна Зелена линия ВелоВитоша от КС “Хладилника” през “Бай Кръстьо” до хижа Алеко или с Драгалевския лифт до междинна станция “Бай Кръстьо”.

На това място бяха заснети общо 226 видеа, които все още могат да се видят и споделят на veloline.bg. До този момент посещенията там са малко над 11 хил., но кадрите са стигнали до няколко пъти повече хора -  най-забележителните бяха споделени в социалните мрежи и Facebook страницата на Lidl, а промо видеото удари 101 хил. гледания в YouTube.

Вело Линия е една от кампаниите, с които Lidl работи за това да направи градската среда по-добра за хората. Тази година компанията се концентрира върху това да запази по-дълго изживяването за маунтин байкърите, които използват автобусите също толкова интензивно, колкото и пешеходците.

Тяхното спускане вече е останало повече от спомен!

Снимки: Георги Даскалов

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
20 септември 2015 | 15:08

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g