Историята на психически неподготвения

Здравейте, 

 Реших и аз да се включа с един индивид, който още не мога да разгадая какво точно иска. Ще го кръстя Николайчо за малко прайвъси. Та, Николайчо е хубаво, високо момче, а от запознаването ни разбрах, че е много забавно, приятно и определено е мъж стъпал на мястото си. Реших, че е ТОЙ. За кратко време вече живеехме заедно, правехме планове къде ще ходим по света, какво ще правим с животите си, дори и обмисляхме сватба след години (въпреки, че аз съм много против брака, но явно наистина може да срещнеш някого и той да ти промени мнението). Единственият проблем на Ники е, че беше девствен, но си казах какво толкова, заслужава си момчето и секса се оказа страхотен, бая кинки, отворен за нови неща и места, супер работа. Обаче след тази цялата красива картинка и всичкото време заедно се стигна до момент, в който той се побърка, забрави си приятелите, не говореше с техните, искаше да знае всичко за мен, едва ли не какво съм свършила в тоалетната, с кого, къде, абе... с две думи ме побъркваше, не ми даваше да се виждам с приятели, само се цупеше колко малко време прекарвам с него, а НИЩО в моето отношение към него не се беше променило от началото на връзката ни.

Изведнъж вече нямаше чувство за хумор, от всяка моя дума почваше да прави някакъв спор и общо взето като жена в цикъл, която се мъче да спре цигарите, на диета и още не знам си какво. Николайчо беше така с месеци, секса спря, каза , че не му се прави и точните му думи бяха, че  физически бил готов, но психически не бил. Така и не разбрах какво иска от мен, какво му се случи изведнъж, но не издържах много, направих какво ли не да му помогна - и говорихме, и спорихме и го подкрепях и се примирявах, но в един момент ми дойде в повечко и не можех да чакам да му дойде "психически" настроението. Депресираше се за всичко. 

Скоро го оставих и от тогава не съм била по-щастлива! Беше ми гузно, че така го зарязах и се опитвах да се свържа с него (понеже той ме махна от фейсбук и скайп, лапешка му работа) и нямаше никаква промяна, веднага обвинения, драми, драми, драми... 

Яката работа! От тогава това "психически не съм готов" стана адският лаф между близки приятели и поне се забавляваме :Д 

ПС: Така и не разбрах какво означава за един мъж да не е психически готов, мислих , че това е привилегия само на жените. 

ППС: ОРГАЗМЪТ лекува главоболието! Така, че това не е оправдание. Не знам от кога не съм била хапче за главоболие... 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Read Full Article
01 февруари 2017 | 13:47

KKOETb This blog is really awesome and diverting. I have found many helpful stuff out of it. I ad love to return again soon. Cheers!

разочарован
08 април 2015 | 12:34

А няма ли да пуснете нова статия в този раздел, последната е от 2013, сега е 2015 .. добре ли е ?! Или закривайте секцията, или пишете в нея - ако няма кой да пише, ето ме - имам желание, ама не ми отговаряте на запитванията ..

Звездев
29 януари 2015 | 09:45

Окей, всеки има своите комплекси, но и двамата имат своята правота. Девствен = ревност, мания за контрол и да му се обръща внимание. Тя - ЖЕНА (точка)! При най-малкото, което не е "мъжко" - аре бегай. Мацко, от почти 1 година не съм чукал жената до мен! Направо ще превъртя. То не беше работа, детето й (не сме семейни), после след работното време, после нещо друго, после аз бях причината, какво съм казал, как съм го казал, какво съм мисли, какво не съм помислил, после причината на причината бях аз. Почти година!!! Минах през комплекса, че вече чисто физически не я привличам, ок не било това. През това, че мрънкам, мърморя, досаждам.... ИСКАМ ВНИМАНИЕ, искам разговор, изясняване на нещата. Колкото и да е бил ВЕЛИК секса, ВЕЛИК!!!! Докато не се разберем, няма да й блъскам главата с леглото на задна!! Жените сте задници! Мъжът е просто същество, но без мерило за нещата. Колкото повече ни давате, толкова повече искаме и ще търсим. Ние сме едната крайност, досадни или *би си майката, не ни занимавай. При днешното време, когато лягате и ставате с телефона (социалните мрежи) и като знаем, че там са всичките ви бройки, някак си убива мъжкото в нас, на значимия човек. Правилно или грешно, ти си знаеш.Хванала си се с девствен мъж!! Какво си казват мъжете един на друг: Тая е девствена - БЯГАЙ!!! Четох статия, че N процент мъже са склонни на сексуално нападение.... знаете ли какво искам да направя на жената!!!!

Миро
26 януари 2015 | 13:40

От къде знаете,че историята е 1:1 с реалността, та и чак толкова коментирате незнам просто, акъл колкото искаш може да се дава от най-различни хора,които въобще нищо общо нямат само изказват мнение,а когато трябва да се действа седят и цъкат с език! ЖАЛКА РАБОТА...

Елица
26 януари 2015 | 12:33

Интересно е, че наистина, ако бяха обърнати ролите, щяхте да изкарате момичето лудо. Истината е, че има много индивиди, които не могат да се нарекат мъже, само го носят малкия отдолу. Не бързайте да му се радвате само защото уж е показал някакви чувства, може да е обикновен недорасъл дрисльо.

matzcrorkz
05 август 2014 | 10:18

FFHDtZ I think this is a real great post.

crorkz
04 август 2014 | 08:39

2M1o3A Thanks a lot for the blog post.Much thanks again. Keep writing.

пича
27 май 2014 | 11:25

пичове ... май нямате много материали тук .. нищо не се променя ..

1
19 март 2014 | 12:57

СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ НО С ЖЕНА, НАКРАЯ АЗ Я ИЗТРИХ ОТ ВСЯКЪДЕ, ЗАЩОТО МЕ СЛЕДЕШЕ ДОРИ СЛЕД КАТО СИ ТРЪГНАХ И МИ ПИШЕШЕ СЪОБЩЕНИЯ В КОИТО МЕ ПИТАШЕ КАК СЪМ МОГЪЛ ДА ИЗЛЯЗА С ТАЗИ ИЛИ ОНАЗИ? ТИ Я ОСТАВЯШ ТЯ ТЕБ НЕ :д

1
19 март 2014 | 12:43

СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ НО С ЖЕНА, НАКРАЯ АЗ Я ИЗТРИХ ОТ ВСЯКЪДЕ, ЗАЩОТО МЕ СЛЕДЕШЕ ДОРИ СЛЕД КАТО СИ ТРЪГНАХ И МИ ПИШЕШЕ СЪОБЩЕНИЯ В КОИТО МЕ ПИТАШЕ КАК СЪМ МОГЪЛ ДА ИЗЛЯЗА С ТАЗИ ИЛИ ОНАЗИ? ТИ Я ОСТАВЯШ ТЯ ТЕБ НЕ :д

kriv
22 януари 2014 | 14:50

тва ако размениш половете ще е тамън на място. според мен доста лапешко държание и всъщност няма значение дали е мъж или жена ... всъщност е дете. Прилича на fake щот на мъж да не му се прави секс ... абе доста е fake. да прощаваш

мендил
24 декември 2013 | 13:32

менове ... трябва да пускате статиите тук .. сигурен съм че хората пишат а вас ви в срам да ги публикувате ... дайте свобода на изродите

Съседът от горния етаж
20 ноември 2013 | 00:41

Коментарите: Нека научим момичето как да живее и, че аджаба, нищо не разбира от тоя живот

123
28 октомври 2013 | 14:22

Защо трябва да се гавриш с някой, който е бил влюбен в теб, обяснявайки на прителки и приятели как, той не е психически готов. И, да има такова състояние и то е в резултат на тежки емоционални и психически пориви(дано не ти се случва, въпреки, че заслужаваш, защото се подиграваш с това). Понякога, за да забравиш някого просто трябва да го изтриеш. Не е лапешко да искаш да се отървеш от гнусния спомен за някого, който си обичал, а той се е изгаврил с теб, с чувствата ти.

123
28 октомври 2013 | 14:06

Защо трябва да се гавриш с някой, който е бил влюбен в теб, обяснявайки на прителки и приятели как, той не е психически готов. И, да има такова състояние и то е в резултат на тежки емоционални и психически пориви(дано не ти се случва, въпреки, че заслужаваш, защото се подиграваш с това). Понякога, за да забравиш някого просто трябва да го изтриеш. Не е лапешко да искаш да се отървеш от гнусния спомен за някого, който си обичал, а той се е изгаврил с теб, с чувствата ти.