8 жеста на влюбената жена

Признаваме, че от време на време скачаме до колежките, за да видим какво правят, докато не въртят смутита и фреш от морков и други странни чудеса, за които казват, че са био и ще отворят всички чакри, включително и горещата линия с Люк Скайуокър. Признаваме, че ни е далеч по-приятно да гледаме творчеството на Мия Калифа, но след отпуска сверяваме часовниците и за наша най-голяма изненада, открихме много важен материал, който трябва да покаже какво наистина прави един влюбен мъж с половинката си. И след като се запознахме с всички факти, установихме, както и колегите от другия офис, че никой не е обичал истински жена си, ама това е друга тема. Все пак е редно да бъдем честни и да напишем другия важен материал - 8-те жеста на влюбената жена. Не беше особено трудно затова започваме моментално: 


1. Истинската жена

Дори и след 2-рата година, тя продължава да е слаба, бельото ѝ все още не е направило прехода от перверзни прашки към старите бабини парашутки, а освен това не бучи толкова много, колкото се смяташе от производителя. Някои тъщи могат да създават грешно впечатление, както сами разбирате. Практика, господа!


2. Спира да говори

... колкото и невъзможно и невероятно да ви се струва. Винаги сме знаели, че наличието на толкова много устни при жените не може да доведе до нищо добро, а и като се сетим колко жени говорят по време на мач, тенис и дори на сън, осъзнаваме какви мащаби могат да се достигнат в едно домакинство. Една жена е истински влюбена, когато изведнъж спре да говори и просто те остави на спокойствие да се порадваш на мача. Това е любовта, но ако внезапно и неочаквано млъкне, тогава най-вероятно е умряла - други възможности за тишина с жена са напълно невъзможни!

3. Не търси близост

... най-вече през лятото, когато температурата много рЕзко започва да се доближава до нейната естествена среда - ада. Колкото и приятен да е допира на женското тяло, той никога няма да бъде толкова нежен, колкото сливенската перла на дядо Вангел - малцина са я тествали! Сексът си е секс, ама топлинния удар не е шега! 


4. Спокойна

Е трябва да има и такива моменти, особено щом си тръгнал към кръчмата, за да се направиш на абориген преди колонизацията. Влюбената жена никога няма да те спре да станеш за резил, но ще си върже гащите с няколко куикита, дълбоко гърло и мусакичка като на мама. Все пак трябва да е сигурна, че всичко необходимо си имаш вкъщи и няма да тръгнеш да го търсиш сред някакви пачаври в кръчмата, те само това чакат. Изпразнените пискюли са сигурен знак, че тя те обича! 


5. От време на време придобива слух

Нали знаете каква е разликата между терориста и жената в цикъл? С първия поне може да преговаряте. Ако изведнъж жената регистрира вашата реч и се окаже, че ви слуша, веднага се обадете във Ватикана и поискайте легитимизиране на чудото, както и провъзгласяването ви за пророк и предвестник на следващия месия. Истината е, че жените никога не чуват какво им казвате, те предпочитат да си знаят своето или евентуално да се комплексират от факта, че знаете повече от тях, а това ги прави нещастни. Може да обяснявате какво е пасивна засада и двоен съединител, ама защо да ги правите толкова нещастни? 


6. Тялото ѝ ти е обърнало гръб

Не ти се вярва, но щом ти обърне гръб, винаги можеш да предприемеш гушкането с елементи на атака към южната граница. Нека не забравяме, че всички велики преживявания започват само с ела да те гушна и след това вие да не ме... обичате! Това беше думата, която искахме да кажем, какво? Никога не забравяй, че щом една жена ти обърне гръб, тя просто чака своето полагаемо удоволствие, както и задължителното пляскане по дупето. Нали искаш да знае, че те обича? 


7. Гледа те в очите

Вдигне ли поглед в този специален момент, значи завинаги е твоя и определено се радва да те види. Малцина хора знаят, но това е и моментът, в който да поискаш зелена карта за задния двор. 


8. Усмихва ти се

Една усмивка може да казва всичко от "Ще ми пръснеш ли дупето от любов?" до "Знам къде криеш порното с бившата и после ще ти резна яйцата!". Каквото и да е положението, никога не забравяй, че щом една жена ти се усмивха, значи все още те обича. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!