Особености на фирмената култура

(От шефовете ти!) 

 

Облекло

 

Съветваме ви облеклото да е в съответствие с вашата заплата. Ако се обличате в скъпи костюми, то вашето състояние е напълно прилично и нямате нужда от повишение на заплатата. Ако се обличате лошо, значи е необходимо да се научите как да управлявате по-добре бюджета си, а дотогава нямате нужда от повишение. Ако се обличате с нормални дрехи, то вие добре управлявате финансите си и нямате нужда от повишение.

 

Болнични

Вече не се приемат болнични листи. Ако сте в състояние да отидете на лекар, то значи бихте могли спокойно да дойдете на работа.

 

Хирургични намеси

Операциите са напълно забранени. Докато работите за нас, имаме нужда от всичките ви органи. Наели сме ви в пълен вид заедно с всички ваши физиологични части.

 

Лични причини

 

Отсъствие по лични причини не се приемат. Имате 104 дни на разположение за личните ви дела и това са съботите и неделите. Към тях имате и бонус - допълнителните празнични почивни дни.

 

Отсъствия във връзка с траур

 

Това не може да е причина да отсъствате от работа. С нищо не бихте могли да помогнете на вашите починали приятели и роднини. Нека неработищите да ги съпроводят в последния им път. Все пак, ако е наложително вашето присъствие ви позволяваме да организирате траурните събития вечер и да си тръгнете с час по-рано.

 

Отсъствие свръзано с вашата кончина

Подобни се разрешават, но по изключение и само след двуседмично предизвестие преди настъпването на събитието.

 

Използване на тоалетната

 

След задълбочен анализ е стигнато до извода, че тоалетната в офиса се използва твърде често и твърде дълго. За да се въведе ред, то ще се направи предварителен график за ползване по азбучен ред. Ако пропуснете часа си, то ще трябва да изчакате до идването на реда ви на следващия ден. При извънредни случаи можете да се размените с колега но само след писмена молба, която да се одобри от ръководителя на вашия отдел.

Още по темата

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!