Тя стана жертва на нашите голи каки

Момчета, случи се неизбежното. 

Малко преди обедната почивка съм си отворила една от галериите в сайта с цицести каки, обаче съм забравила да го затворя. Дотук добре, връщам се и не ми прави впечатление, докато не влиза в офиса шефката ми (а мониторът зяпа под голям ъгъл срещу вратата!). :D Ако да беше някое от момчетата от отдела (а се занимаваме с културни дейности и сме администрация), нямаше да ми пука, но жената е префинена и не носи на вулгаризъм (пък аз съм катил под прикритие). В такъв момент съжалявам, че не съм мъж.

Кажете ми как да измия тоя срам, аджеба. :D 

Deathbo

Men.bg.: Не можеш да се притесняваш за това, че си погледнала горещите кадри на седмицата. Шефката също ги е гледАла, ама няма да си признае, както правят и нашите висшестоящи, които винаги са възмутени, но и доста запознати с жените за седмицата. Нашите монитори са сподели с целия офис, за да може да се чувства промоцията, а и са позиционирани така, че във всеки един момент да може да се види точно какво правим - най-често се точим на кадрите на Ирина Шейк, ама това е друга история. Ако възникнат евентуални проблеми с началството, щото сваляш морала на офиса, препоръчваме да ги съдиш за дискриминация и сексизъм, а ако това не помогне, ще те вземем при нас, за да даваш експертно мнение за разпищолините бъдещи каки - тук поне нямаме такива проблеми, началството отдавна се отказа от подобна цензура. 

P.S.: Опита ли да го измиеш с м-р Пропър? 

P.P.S.: Винаги можеше да се случи и нещо по-страшно - да отвориш сайта на Колежките...

Изпращай своите истории, казуси, проблеми и случки на info@men.bg. Обещаваме да отговорим веднага или след като си платим интернета (в момента използваме рутера на съседите). 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Важно
25 март 2014 | 20:55

Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

Печели Пари Онлайн
24 март 2014 | 18:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Александров
24 март 2014 | 13:10

Watching girls at work - VERY HONORABLE!