Автомобилите от бъдещето

Всички фенове на красиви автомобили ще останат впечатлени от автомобилното изложение в Лос Анджелис. Не говорим за стандартното изложение, в което виждаш новите модели, а онова място, в което се събират най-добрите дизайнери. Това са хората с откачени мечти и визия за бъдещето. Ако колите изглеждат така, значи ще имаме едно красиво бъдеще. 

Събитието има тема всяка година. Миналата година бяха най-добрите автомобили за Холивуд, а тази ще видиш впечатляващите патрулни автомобили за 2025 година. Дизайнерите са използвали автомобили от General Motors, BMW, Honda R&D Americas, Honda R&D Tokyo, Mercedes-Benz и Subaru. 

Немските инженери от BMW са построили автомобилен дрон. Водачът ще може да освобождава дрони, които да проучват пътя напред. За жалост, хората смятат, че ще има задръствания и през 2025 година. 

General Motors Advanced Design California са построили цели три модела за борба с превишена скорост. Автомобилите им са пригодени за наблюдение, преследване и отстраняване на нарушител. Всички автомобили за електрически, защото се смята, че горивото ще свърши. Типичната американска мечта, нали? Наблюдаваме, преследваме и унищожаваме!

Honda R&D Americas са използвали също автомобил с дрони, но към него са добавили и мотори без човешка намеса, които автоматично ще преследват нарушителите. Те са бързи и може да се справят отлично с трафика. 

Honda R&D Tokyo са подготвили и нещо, което е дошло от Transformers. Нарича се "Traffic Crawler" и се предвижва лесно през задръстването. Идеята, че се адаптира бързо в насрещното и има изключителни възможности за преследване. Голямото животно просто подсказва, че не трябва да се ядосва. 

Mercedes-Benz са използвали античното тяло на G-Class-а си и са представили машина, която спокойно може да участва в Париж-Дакар. Ще бъде произведен от подсилена стомана и ще разполага с модерен електрически двигател. 

Subaru SHARC са успели да построят нещо доста зловещо. Знаем, че няма да взима рушвети и ще е най-жестокият преследвач, който можеш да си представиш. Изработено е от Carbon и основната цел на машината е да преследва лоши хора и да се телепортира до най-близкия инцидент. Изглежда крехко, но явно няма да бъде! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Keylon
24 декември 2016 | 17:01

Wowza, problem solved like it never haednpep.