Крадец потроши Bentley за 80 000 паунда

Понякога трябва да внимаваш, когато даваш автомобила си на автомивка. Защо? Може да бъде откраднат. Джесика Сойер е преживяла точно това. Тя паркирала своето Bentley за 80 000 пауда с мек покрив на опашката от чакащи. Дала ключовете за колата на един от служителите и му казала, че ще се върне след 15 минути. 

До тук всичко е добре, докато собственичката не се връща, за да вземе колата си. Оказало се, че нейният автомобил е забит в бетонна стена, а "служителят" е избягал малко след това! Собственикът на автомивката отказва да заплати за щетите, защото лицето не е служител в неговата фирма. Оказва се, че човекът дебнел пред различни автомивки, за да краде скъпи автомобили. 

Признаваме, че това е много добър начин за задигане. Хората доброволно дават своите ключове. Застрахователната компания покрива всички щети на собственичката на стойност от 48, 000 паунда. Двигателят не е пострадал, което означава, че щетите са козметични. Собственикът на автомивката също поискал обезщетение, защото колата излетяла през мокрото помещение, за да се забие в стената. Смята се, че крадецът е объркал педалите, защото Bentley-то е автоматик.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Waldemar
07 август 2013 | 21:54

Son of a gun, this is so hefllup!

2
25 юли 2013 | 10:27

като гръмнат и възглавниците, познай колко стават...

Майкъл Чексън
25 юли 2013 | 10:09

Намачкания калник струва 48 000 паунда?

фото редактор
25 юли 2013 | 10:07

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!