Mercedes-Benz 300 SL

Винаги сме спорили коя е най-добрата професия на света! Едни колеги смятат, че това е нещо в порноиндустрията, а други твърдят, че най-яко му е на генеколога. Ще трябва да отхвърлим и двете твърдения, защото имаме по-добро предложение за теб!

Смятаме, че най-добрата професия е реставрирането на автомобили.
Няма нищо по-приятно от съживяването на стар и измъчен автомобил, който носи спомените на едно поколение. Колата е свята за всеки мъж, защото преживяваш повече с нея, отколкото с жена си. Возил си се до баща си, а после си помагал в гаража, за да стане още по-бърза. Накрая е дошъл моментът, в който да седнеш зад волана и да се запознаеш с пътищата на свободата.

Колите не са вечни и след време се износват и угасват, но спомените си остават! Ще ти покажем един много щастлив човек, който съвсем скоро откри един от най-редките автомобили в бараката си!

В Калифорния е открит един от най-редките модели на Mercedes-Benz 300 SL от 1955 година. Създадени са само 29 копия, които да притежават алуминиево тяло и вертикални врати. Щастливецът е открил шаси номер 21.


Легендата е била затрупана от компютърно оборудване и са били необходими 20 работни часа, за да бъде освободена. Собственикът Том Уелнър е имал желание да възстанови редкия автомобил, но го е забравил.

Руди Конизчек е закупил автомобила и ще го реставрира през своята компания за ретро автомобили. Вече има фенове, които предлагат сума за закупуването, а автомобилът още е на кота нула.


 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
sapdogimog
11 февруари 2012 | 11:17

красота