Обиколи САЩ с Tesla

Спомняш ли си онзи прекрасен филм "Vanishing point"? Великият Ковалски сядаше зад волана на красив и ръмжащ Dodge Charger, за да разлае кучетата в няколко щата и да достави спортната кола на клиент в другия край на САЩ. Никога не сме се питали защо обичаме този филм, преди да започне постоянното повишаване на цените на горивата, тогава разбрахме, че става въпрос за една по-специфична свобода - мъжката. 

Tesla предлага именно такова приключение, но без нуждата от полицаи и багери на пътя, в които да се разбиеш. 

Хората дават възможност за една разходка от Лос Анджелис до Ню Йорк. Ще използваш техен автомобил, с който да изминеш разстоянието, но ще трябва да почиваш малко повече. Tesla ще настояват да използваш техния маршрут, който се удължава твърде много, защото трябва да използваш само електростанции за зареждане. Шофьорът може да е издръжлив, но батериите на електромобила не могат да се похвалят със същите качества. Маршрутът ще бъде около 5 400 километра с 32 почивки за зареждане. 

Целта на целия опит е да се докаже, че този вид превозни средства ще става все по-предпочитан избор от масовия консуматор. Инженерите обещават, че до 2015 година ще има достатъчно станции за зареждане - всеки ден се появява по една нова в САЩ. Ако си решил да участваш, запиши се в тяхната страница, но ще ти трябва валидна шофьорска книжка и местонахождение в страната на свободните. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
04 февруари 2014 | 18:04

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g