13 години в робство като секс робиня

Ако историята на Наташа Кампуш и нейните 8 години в робство на Волфганг Приклопил ви е направила впечатление, тогава трябва да се запознаете с историята на Ана Рустон, която била отвлечена за цели 13 години, в които е била бита и изнасилвана. Историята се случва във Великобритания, където отвлечената стояла предимно в спалнята и понякога била водена на медицински прегледи, за да бъдат третирани тежки рани. На визитациите била със своя насилник, който най-спокойно се представял за съпруга ѝ. В повечето време на мъченията, Ана разказва как тялото и в един момент просто се изключвало.

Единствените спомени от спалнята остават мрачните ъгли, както и кофата, която се използва за тоалетна. Ана (името е променено като мярка за сигурност) е отвлечена на 15 години, но и до днес отказва да назове своя насилник, въпреки всички опити на полицията. Като част от терапията си, мъченицата записва всичко в книга и се надява, че след време ще има сили да накаже своя палач. След като баба и умира, Ана започва да търси надежда в другите и накрая се озовава в секс група, която продава малолетни. Днес жертвата е на 44 години и се радва на цели 16 свобода. По време на робството си, жената е родила цели 4 бебета, които по-късно са били продадени. Едва тогава осъзнала истината - тя е била използвана за разплод като животно. Цялата зловеща история може да бъде открита в книгата ѝ "Secret Slave". 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
17 ноември 2018 | 09:22

Smokeweed
29 декември 2016 | 10:59

Що за чудовища са тези хора който само за да задоволяват болния си нагон превръщат чужд живот в ад . Този изверг трябва да отиде в затвора до живот където да бъде подлаган на същите мъчения .