15-метрова риба в Калифорния

Къде се намират най-големите рибари? Рекордьорите се намират в Калифорния. Те са успели да уловят риба с дължина 5.5 метра. Най-странното е, че основният герой в тази битка е Жасмин Сантана, която работи в Морския институт Каталина. Тя е успяла да тегли животното до брега с лодката, докато рибата не умира от умора. Тя е извадена от водата с помощта на 15 човека. 

Въпросната риба се нарича "Гребло" и се потапя до 914 метра. Тя рядко се появява на повърхността и затова е твърде трудно да бъде уловена. Този екземпляр ще бъде изложен в музей и показван на бъдещите посетители. Смята се, че може да се открият и по-големи риби, но рекордът остава за тази.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Фото Редактор
20 октомври 2013 | 14:24

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!

Печели Пари Онлайн
20 октомври 2013 | 11:48

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g