330 хиляди паунда в тоалетната

Какво е първото нещо, което ще направиш, след като спечелиш от лотарията? Ще почерпиш, ще напуснеш жената, ще убиеш тъщата и ще платиш на адвокати, ще пуснеш печалбата в тоалетната.

М-да, последното е дело на Анжела Майер. Тя е на 63 години. Жената изпила няколко бутилки шампанско, след като разбрала, че е спечелила 330 хиляди паунда. В някакъв интересен изблик на емоции, жената е започнала да къса банкнотите, а след това ги е пуснала на свобода в тоалетната. Част от емоцията се е породила, когато веднага е получила и допълнителни сметки от старческия дом, в който е починал мъжа й. 

Жената се ядосала и предпочела да изхвърли парите в тоалетната, отколкото да ги даде на дома. В съда се смята, че го е направила, за да не може да плати. Подозираме, че социалните са объркали момента за изпращането на сметките. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
29 януари 2014 | 13:53

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g