7-годишно дете живее при прасета и не може да говори

Социалните работници в Китай били изумени от родителските умения на прасетата. Оказва се, че животните могат спокойно да се справят с отглеждането на дете, чийто родители очевидно са отказали да го гледат. Властите от китайския град Фенгуей са открили 7-годишното дете в кочината, покрито с най-различна мръсотия. За малкото дете станало ясно, когато някоя добра душа качила снимка в социалната мрежа, на която ясно се вижда как детето язди едно от прасетата през двора.

Мнозина помислили, че снимката е забавна и детето практически се е опитало в този момент да си играе с животното, което довело до цапането, но някои съседи осъзнали, че това обяснява плача, който идвал от кочината. Малкият Лиу Хонгбо често бил изпращан там, когато майка му приключвала с всекидневния бой. Някои съседи казват, че са се намесвали и често й казвали да престане с това отношение, а майката отговаряла само с усмивка, забравяйки своите деяния. Социалните работници не могли да направят нищо друго, освен да нахранят детето, защото имат нужда от разрешението на общината, за да се намесят. До този момент е станало ясно, че Лиу не може да комуникира с хора, не говори и много се страхува от тях. Социалните работници се надяват, че в по-нормална среда ще успеят да помогнат на детето, за което още не е ясно колко време е живяло при животните. Винаги сме смятали, че най-голямото наказание за едно дете е да се роди в тоалетната, както много често се случва тук, но фактът, че това е останало да живее там, практически ни кара да вярваме, че има и много по-страшни родители.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
08 юли 2015 | 15:22