ActivTrades – Изборът на информирания трейдър

Британският онлайн брокер ActivTrades осигурява на своите клиенти възможност за търговия с финансови инструменти в платформата MetaTrader 5 при изключително добри условия.

Forex трейдърите в ActivTrades със сметки MT5 Advantage получават:

 • Спредове от 0.8 пипса за EURUSD и USDJPY

 • Без рекотиране

 • Без комисиони

 • No Dealing Desk

 • Ливъридж до 1:400

 • Минимална сделка 0.01 лота

Трейдърите, които избират MetaTrader 4 получават всичко това при спредове от 1.3 пипса за EURUSD и USDJPY, като в допълнение могат да ползват множество безплатни приложения и услуги от ActivTrades в сметка MT4 Classic.

 • SmartOrder

 • SmartTemplate

 • SmartForecast

 • Trading Central MT4 Plug-in

 • Autochartist

 • Хеджиране на позиции при 10% изискване за марджин

CFD търговията при нас ще Ви изненада с:

 • Липса на лихви и комисиони (CFD продуктите са базирани на фючърси, в цените на които са включени пазарни лихвени нива)

 • По-дълги сесии при търговия със CFD за индекси, обхващащи работното време на фючърсните борси

 • Изключително тесни спредове и високи нива на използване на ливъридж при търговия със CFD върху Индекси и CFD върху Стоки и суровини

Индивидуално обучение One to One

Ние предлагаме индивидуални сесии за обучение, в които да отговорим на Вашите специфични въпроси, за да Ви помогнем да се възползвате напълно от инструментите за търговия и услугите на ActivTrades. След като изберете дата, можете да резервирате среща с наш експерт директно на нашия уебсайт.

Можем да обсъдим с Вас различни теми за обучение като:

Как да настроите своята платформа и да изберете конкретни функции в нея

Как да заредите свои индикатори и Експертни системи

Как да поставите поръчка и да управлявате своите позиции

И много други...

Можете да се регистрирате тук още сега!

Търсите сигурен партньор на Финансовите пазари?

ActivTrades е регулиран и контролиран от Органа за финансов надзор, Financial Conduct Authority (FCA) и е вписан в Регистъра, воден от КФН, под номер РГ-03-242. Строгата регулация и отговарянето на високите стандарти за работа с клиенти от FCA е гаранция за нивото и качеството на услугите, предоставяни от ActivTrades.

Офисът на ActivTrades в София дава възможност на клиентите на компанията да получат пълно обслужване, както и отговори на въпросите си и информация за нашите продукти изцяло на български език.

ActivTrades има удоволствието да предложи сигурност и спокойствие, като застрахова средствата на своите клиенти над лимита, определен от Схемата за компенсации в сферата на финансовите услуги (FSCS). Клиентските средства са гарантирани до £500‘000 по полицата Excess of FSCS от Лойдс, Лондон.

Безплатно обучение онлайн

За нашите бъдещи и настоящи клиенти осигуряваме възможността да получат съвети как да анализират финансовите пазари и как да изградят своите търговски стратегии от доказани професионалисти като трейдъри и лектори за обучение по анализ на финансовите пазари. Сред нашите лектори изпъкват имената на един от най-известните автори на книги за технически анализ и дългогодишен трейдър Светлин Минев, опитни трейдъри с огромен опит и познания като Александър Николов и Радослав Вълов. Наш екип от специалисти също така демонстрират редицата достойнства на предлаганите допълнителни приложения от ActivTrades.

Запишете се за предстоящите уебинари или разгледайте архив на проведените уебинари.

 

Ливъридж продуктите носят висок риск за Вашия капитал. Застраховката Excess of FSCS на ActivTrades подлежи на Правилата и условията от описанието на полицата. ActivTrades PLC е оторизиран и регулиран от Органа за финансов надзор, Financial Conduct Authority (FCA), регистрационен номер 434413.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!