Американските войници и липосукцията

Наднорменото тегло е сериозен проблем за американците. Знаеш, че са обградени от всички вериги за бързо хранене, а и преместването чрез движение (различно от механично) е истинска трагедия за тях. Американската армия е най-засегната от килограмите и най-често преследва шишковците, докато не влязат в норма или не бъдат изгонени.

Точно тук идва на помощ и пластичният хирург. Оказва се, че много от хората лягат под ножа и отстраняват изкуствено тлъстините, за да запазят работата си, която най-често е добре платена. Не всички отиват за махането на килограмите. Някои солджъри имат и много по-странно оформени тела, които не са годни за армията. Хирурзите твърдят, че след връщането на физическата проверка, армейците са вдигнали приходите с цели 30%.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
07 ноември 2013 | 16:32

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g