Англичаните смятат, че сексът трябва да започва на 13 години

Дебатът относно сексуалното узряване сред младежите е един от най-дискутираните. Оказва се, че не всички спазват препоръките и отварят шампанското на 16-годишна възраст, както често се оказва. В някои малцинства наблюдаваме сватби на 10-12-годишна възраст, следователно има двоен стандарт за всички, а и разбиранията могат да бъдат пречупвани до безкрайност. 

Във Великобритания също властва правото за 16-те години, ала съвсем скоро стана ясно, че младите хора откриват порно канала по-рано и се отдават на традиционното полиране на сабята. Според Сара Картър (сексолог и автор на доста книги, представяй си я като Кобилкина в Англия) интересът към полов акт се случва още на 13-годишна възраст, ако младата аудитория изпита нужда от задоволяване, тогава защо трябва да чака още 3 години?

Жената смята, че трябва да има промяна в закона, ала това със сигурност ще отвори много врати и за едни други хора, които отдавна са известни в обществото с гръмкото име "педофили". Трябва ли наистина да сме подготвени за прокарване на този закон, след като опитомихме всички друго от ЕС? На каква възраст трябва да се случва половия акт за първи път?

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
06 ноември 2014 | 18:01

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

пламен
05 ноември 2014 | 10:38

те затова ги водят англичаните белите цигани на европа -пфу боклуци