Австралия в траур

Минават много години, преди да разбереш, че животът на прасето не е лесен. Някои хора прекарват целия си живот в асоциация с едни от най-мръсните животно, докато други дори не забелязват, че се превръщат в такова. Прехвърляме се директно в Австралия, където е обявен национален траур за Свино.

Това е прасето, което живя бурно своя живот. Свино беше обвинен за консумиране на 18 бирени кутийки и влизането в жестока схватка с крава. Битката била неравна, но Свино успял да събори животното. За жалост, Свино напусна този свят, след като разбра, че магистралата не се пресича. Свино починал на място, но легендите за жестоката пиянска битка продължават да обикалят.

Да вдигне ръка този, който не се е бил с бясна крава в бара, след като е злоупотребил с алкохол. Свино беше победител и ние го обичаме!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Belladonna
10 октомври 2013 | 01:11

И на мен ми се струва, че са доста подценявани прасенцата - всъщност, освен, че не са мръсни, са и много интелигентни животинки. А вътрешните им органи са почти идентични с човешките. Май им завиждаме за продължителните оргазми:D

Az
09 октомври 2013 | 22:25

Всъщност прасетата въобще не са мръсни, просто така ги гледат повечето хора..

Печели Пари Онлайн
09 октомври 2013 | 14:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
09 октомври 2013 | 10:21

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!