Баба се обадила в полицията

Алкохолът сближава. Не вярваш? Излез с няколко бутилки бира и направи нови приятели за норматив. Същото се е опитала да направи и една много специална баба от Мемфис. Жената се обадила на 911, за да помоли хората за малко бира. Разговорът бил много кратък и гласял "Помощ! Трезвена съм и не мога да се напия!". 

Жената имала нужда спешно от бира (кой няма). Обърнала се към органите на реда, но вместо бира Роузи Пийт (68-годишна) ще трябва да плати глоба за такъв сигнал в полицията. Разбира се, след като дамата се освободила от алкохолните духове, отрекла всичко и споделила, че никога през живота си не е звъняла на властите, а особено с желанието за бира. А ние вярвахме, че полицията трябва да помогне в беда. Една домашна ракия щеше да помогне веднага!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
06 януари 2014 | 20:12

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g