Безплатни консултации с неврохирургa доц. д-р Токташ

 

Ако имате нужда от второ медицинско мнение за своята диагноза в областта на мозъчните тумори и гръбначни заболявания, тогава не пропускайте възможността да проведете напълно БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ с един от най-добрите неврохирурзи в Турция - доц. д-р Зафер Токташ.

Неврохирургът от турската болница Медикал Парк Гьозтепе ще проведе напълно БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с мозъчни тумори и гръбначни заболявания на 06 ноември във Велинград и на 07 ноември 2020 г. в Пловдив. Неговото гостуване отново е по покана на управителя на Медикъл Караджъ – Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата ни да предоставим достъп до най-новите и модерни иновации в медицината, терапии и методи на лечение.

Доц. д-р Токташ е сред водещите специалисти в Турция за лечение на тумори в мозъка и операции на гръбначния стълб. Той е изключително търсен неврохирург както от български пациенти, така и от пациенти от цял свят.

Всички пациенти със заболявания на гръбначния стълб и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с неврохирурга, относно възможностите за лечение на своето заболяване. Това, което трябва да направят пациентите, желаещи да се възползват от безплатната консултация със специалиста, е да се обадят на телефоните на здравния център 0879 009 742 и 0878 500 940, и да си запишат час за консултация.

Както и досега безплатните консултации са насочени:

  • към пациенти с вече установени заболявания

  • към тези, които се нуждаят от второ мнение

  • към пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност - Турция

Кой е доц. д-р Токташ?

Специалистът по мозъчна и нервна хирургия доц. д-р Зафер Оркун Токташ завършва медицинския факултет в Университет „Улудаг“. Специализира в областта на Неврохирургията в Медицинския факултет на Университет „Мармара“ и продължава своето академично развитие в областта на Микроневрохирургията. Доц. д-р Токташ е преподавател в Университет „Бахчешехир“ и особено активно набляга в областта на гръбначната хирургия.

В работата си, той използва последните технологични възможности за лечение на:

Работейки в Медикал Парк Гьозтепе, той развива и прецизира иновативния си подход за лечение и диагностика на тумори с помощта на най-съвременната в световен мащаб медицинска апаратура.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. д-р Токташ във Велинград на 06 ноември и в Пловдив на 07 ноември 2020г., трябва да си запишат час предварително на:

  • телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 009 742 и 0878 500 940

  • да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

На място, пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

Имайте предвид, че прегледи няма да бъдат извършвани по време на консултациите. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!