Бог забранил на индиец да ходи на работното си място

Замисляли ли сте се колко време отнема работата Ви и какво бихте постигнали, ако не се налагаше да висите в офиса. При нас е ясно, най-вероятно щяхме да спрем да пием и да започнем да се чувстваме като хора, но подобни човшеки слабости падат веднага с прекрачването в офиса. Оказва се, че има и други страдалци, осъзнали какво причинява работното им място. Запознайте се с Рамашандра Фефар, инженер от индийската провинция Гужарат. Човекът е дошъл на работното си място само 16 пъти през последните месеци и едва сега е получил последното предупреждение за уволнение. Причината? Рамашандра заявил, че има връзка с божественото, явява му се хинду богът Вишну и му пречи да поеме работната си отговорност. Висшестоящият наместник изисквал особен фокус и внимание към извисяването на проблемите, а не е като да не се е появил много по-рано.

Рамашандра знаел, че не е случаен човек, защото още през 1999-а година е видял в хороскопа, че ще бъде "духовно извисен". Още след прочитането на хороскопа е започнал да усеща как душата му се отделя от тялото. В хороскопа пишело, че и този човек ще стане лидер и ще поведе хората към висшата интелигентност. Едва тази година обаче, извисеният спрял да пристига в офиса. Не е ли очевидно? Там има само мъртви души, а и работата няма как да върви ръка за ръка с интелигентността. Първите признаци на духовна промяна, както и много скоро ще се усети - финансова, започнали едва по-рано този месец. На въпроса "Защо Рама не идваш на работа?", героят заявил, че е 10-тото превъплъщение на бог Вишну. Ако изведнъж рЕзко изпитате желание да напуснете офиса, защото сте били посетени от ангели или дяволи, шепнещи мистични слова за потегляне към кръчмата, доверете им се! Нито едно божество не може да сгреши!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!