Човек припадна след 14 дена в интернет

Китаец ще влезе в рекордите на Гинес за 14-дневен гейминг маратон с пушене и абсолютно никаква храна. 21-годишният мъж от източен Китай е успял да припадне между края на 14-я и началото на 15-я ден.

Парамедиците пристигнали на мястото, за да му помогнат и предложили да го закарат в болницата по спешност, но геймърът отказал и помолил само да включат компютъра му и да го оставят намира. Господин Ксия прекарал двете седмици само в пушене и пропускал всички видове освежаване на личната хигиена. Чистачката на интернет кафето споделила, че той успял да направи цели 14 дни на компютъра. Младежът казал, че ще отиде за храна и направил няколко стъпки пред кафето, където припаднал.

Интернет пристрастяването е сериозен проблем в Китай, където 24 милиона души се смятат за толкова обвързани в компютрите си, че просто не могат да се откъснат. Интернет пристрастените нямат нищо общо с хората, които прекарват време в онлайн гейминг, но се смята, че са повече. Азия вече настоява от компаниите за видео игри, както и от интернет кафетата да се приложи метод, който да ограничава хората от постоянното им игране. Китай вече разработва и първите лагери, в които младежи се борят с това пристрастяване. Препоръчваме да обръщате внимание на детето в мрежата, за да сте сигурни, че можете да пропусните всички "доброжелатели", както и да избегнете появата на подобно пристрастяване!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!