Да изпиеш уиски за 100 000 долара

Някои хора са родени с късмет! Кога за последно си се озовавал в стая с алкохол за 100 000 долара? Ние никога, но Джон Сандерс е имал късмета! Човекът е бил поставен като охрана на 50 от най-скъпите бутилки с уиски в света. Пазачът е бил добър човек и е пазил много добре ценният алкохол (най-често в себе си). 

Защо алкохолът е толкова ценен? Той се съхранява от сухия режим на САЩ. Собственичката Патрисия Хил е намерила уискито в мазето си и го скрила добре, за да се запазят качествата му. По-късно го извадила на бял свят и смятала да го продаде на търг, но тогава се появил Джони. 

Човекът изпразнил всяка една от бутилките и бил най-щастливия човек на света. Кога имаш шанс да изпиеш около 50 бутилки от най-доброто 100-годишно уиски? Пиячът се постарал да заличи следите от отваряне на бутилките и дори ги напълнил с друго уиски. Полицията прекарала около 7 месеца в изследване на ДНК-то на крадецът-алкохолик. 

Сандерс се оправдава с това, че уиски на толкова години едва ли може да се пие, а и смята, че по-голямата част от него е изветряла. Сигурни сме, че точно така се е случило, служебният алкохол в офиса също изветрява по този начин. Какво ще направиш, ако си на неговото място и те гледат 50 бутилки от най-доброто уиски на света?

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Marqno Bergamo
26 юли 2013 | 09:27

Пълен играч, изветряло било да -бе-да. Джони го е изветрил. :)

фото редактор
25 юли 2013 | 09:43

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!