Да намериш чек за 2 милиона долара в метрото

Всички мечтаем за големите пари. Едва ли има човек, който би върнал няколко милиона, ако ги намери на улицата. Интересното е, че Емилио Герера е направил точно това, когато е отишъл на работа в депото. Там открил портфейл с чек от Bank of America на стойност 2 милиона долара. Предполага се, че портфейлът е бил откраднат и парите са взети, но чекът е оставен и не е осребрен. Емилио открил шофьорска книжка и няколко кредитни карти.

Цялото имущество е предадено на неговия мениджър, който се обажда в полицията. Хората от депото се събрали, за да броят нулите на чека и да си мечтаят. Полицията знае името на собственика и сега се опитват да го открият, но се надяваме, че ще се обадят на нас, ако не успеят да локализират човека. Полицията трябва да има доказателства, че това е истинският собственик, защото се очаква, че може да има много измамници, които ще се опитат да вземат парите.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
01 октомври 2013 | 20:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
01 октомври 2013 | 11:13

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!