Да ти откраднат билетчето от лотарията за 10 милиона долара

Помнете ни думите, много скоро ще станем свидетели на такива дела, особено след като вече всеки става милионер с търкане на билетчета. Мъж от Калифорния смята да заведе дело за 10 милиона долара, след като неговия бивш съквартирант е успял да отмъкне печелившото му билетче на 20 декември, миналата година. Същият съквартирант, Адул Сасонгянг, е бил арестуван за делата си. Пострадалият закупил въпросното билетче и си мислил, че спечелил 10 000 долара и побързал да се похвали на своите съквартиранти, проблемът е, че пропуснал да види още 2 нули и с това да разбере, че е станал милионер.

На другия ден в банката разбрал, че неговият билет не печели нищо и очевидно някой го е променил. Пострадалият съобщил всичко веднага в полицията и обяснил, че един от двамата му съквартиранти (все пак само те са знаели) е успял да го обере. И изненадващо, както никой не би очаквал, на другия ден в банката се появил Адул с печелившия билет за 10 милиона долара. Горкичкият не е знаел, че банката трябва да провери всеки един победител при суми по-високи от 600 долара. След като потърсили досието, полицаите се сетили, че жертвата се е жалвала и бързо променили хода на събитията. Истинският победител ще получи парите си и ще се радва на безгрижен живот. Каква е поуката, винаги пазете в тайна какво печелите, има доста мераклии.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!