Един цент за един милион долара

Някои монети могат да бъдат много по-скъпи от оригиналната им стойност. Най-дребните надминават цената си до 100 000 пъти. Ако си колекционер на монети, тогава задължително трябва да провериш дали имаш една от тези. Едно пени от 1943 година може да надхвърли цена от 70 000 долара. 

Ценителите са се побъркали по този екземпляр и са готови да дадат луди пари за монетата. Не се интересуват от състоянието й. Тя е ценна, защото е изработена изцяло от бронз.

Прочети това: Виж за какво харчи парите си Майк Тайсън!

Следващата година се пускат сребърни монети и струват около 100 000 долара. През 2012 година е продадено пени, което е изработено от бронз в перфектно състояние (колекционерите му дават оценка на качество от 98%) на стойност от 1.25 милиона долара. Не подценявай дребните монети, за тях има достатъчно лешояди! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
11 януари 2014 | 16:14

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g