Елитните клубове с най-високи доходи

Елитните клубове предлагат менюта с бутилки алкохол за хиляди долари. Често сметките в тези заведения са достатъчни, за да се закупи една луксозна кола. Оборотът, който правят най-добрите нощни клубове в света, е впечатляващ. 

5. Pangea, Сингапур – 20-30 млн. долара 

Това е верига заведения по целия сят, като най-добре печелещото е това в казино курорта Marina Bay Sands в Сингапур. Отваря врати през 2011 година и се посещава от милионери и милиардери. Много е трудно да запазиш маса тука. Запазването струва 20 000 долара на вечер, а в това не се включват поръчките! Най-скъпият коктейл, който се предлага тук, струва 25 000 долара и към него има диамант. Клубът може да е на 5-то място, но тъй като е много малък като площ, би могъл да е на първо място по оборот на кв. метър. Няма планове за разширението му, защото собствениците се подчиняват на принципа - „Винаги карай клиентите да искат още.“ 

4. LIV, Маями, Флорида – 35-45 млн. долара 

Площта е 2800 кв. метра. Най-скъпата бутилка шампанско тук струва 100 000 долара. Тук редовно идват знаменитости, на Нова година на сцената се изявяваха Фарел и Тиесто. Запазване на маса за Нова година струваше 50 000 долара.  

3. Pacha, Ибиса – 40-50 млн. долара 

Клубът съществува от 70-те години. Тук често гостуват известни ди джеи. Само за лятото на 2012 година клубът има оборот от 40 млн. долара! Капацитетът му е 300 души. През 2013 година от управата на клуба недоволстваха за това, че ди джеите вече искат все по-големи суми, а сесиите им стават все по-кратки.

Виж останалите тук!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
13 януари 2014 | 15:24

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g