Фирма дава 10 000 долара на всички младоженци

Една сватба може да се окаже като наистина много скъпо удоволствие, което със сигурност ще развълнува банковата сметка на всяка двойка, колкото и заможна да бъде тя. Точно тук се намесват и добрите стари комарджии, които са успели да намерят правилният подход за печеленето на пари.

Американска фирма дава 10 000 долара на всяка двойка, която реши да се жени. Къде е уловката? Всички гости ще имат правото да залагат и да се опитват да познаят дължината на брака. Двойката трябва да се съгласи, че ще върне парите с лихва, ако се окаже, че ще се развеждат. Парите най-често идват от залозите на гостите, които при евентуален развод печелят сериозна сума или поне процент от залога.

Натрупаните суми могат да бъдат доста високи, защото лихвата изобщо не е лека и ще служи за изплащането на печалбите, докато останалата част ще се подготви за отпускането на следващия заем. Статистически, компанията дава най-зловещите лихви на двойките, които са най-сигурни в своите чувства и обещават, че никога няма да се разделят! Разбира се, всичко е по желание и е просто предложение за най-сигурните, а и 10 000 долара хич не са излишни! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
17 декември 2015 | 18:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g Фейсбук страница-Pecheli ot saitove