Германия печата най-много валута

Около 10-20% от банките по света използват частни компании, за да напечатат своите облигации. Много от страните имат проблеми с възлагането на отговорната задача, но въпреки това има една държава, която се отличава с това начинание.

Германия печата парите на 60 страни, докато Канада сече монети за 62 страни. Клиентите са малки страни, които не могат да си позволят безопасно печатане на своята валута. Някои нямат необходимия ресурс, а други се страхуват от кражба. Принтирането на пари е трудно начинание, защото банките трябва да дадат сертификат на избраната печатница.

Същата трябва да изпрати серийните номера на своите принтери в регистъра на Световната банка. Компаниите имат право да приемат оферти само на централните банки. Дори президентът няма право да печата пари, ако няма разрешение от Световната банка. Следователно ти препоръчваме да се насочиш към Германия, ако си решил да влизаш в този бизнес. Ние бихме пропуснали, защото наказанията за фалшифициране са доста сурови! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Elena
07 август 2013 | 19:34

That's a smart answer to a diuicfflt question.

фото редактор
02 юли 2013 | 13:23

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!