Google предлага сериозни бонуси на своите служители

Има много места, където си заслужава да работиш. Оказа се, че Starbucks предлага най-добрите здравни осигуровки, служителите в редица бирени компании могат да пият от хмеловата течност до смърт. Коя е компанията, в която наистина си заслужава да работиш? Елементарно, Уотсън!

Това е Google. Те предлагат най-добрите условия на труд, перфектна работна среда и съвсем скоро предложиха нов закон, с който са те спечелили като лоялен служител. Ако един от служителите умре, Google гарантира, че ще изплаща неговата месечна заплата на семейството му в продължение на 10 години.

Бонусите не приключват до тук, защото ощетените получават и акции от Google, а децата получават по 1000 долара на месец (извън калкулираната заплата), докато не навършат 19 години. Време е да кандидатстваме за тази работа. Може да потърсим и някой от Google, който да ни осинови.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
25 октомври 2013 | 20:18

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Фото Редактор
25 октомври 2013 | 19:12

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!