Градът, в който се раждат сутеньори

Съществуват градове с повече пороци от град Содом. Ръката на закона не посяга там, защото често може да бъде отсечена, а обитателите му отдавна не очакват никаква помощ. Град Тенанцинго е се намира в Мексико и шансовете за развитие на всеки човек се определят именно от неговия пол. Момчетата се раждат и обучават, за да се превърнат в сутеньори, докато момичетата се продават като секс рубини още от 11-12-годишна възраст. Контрастът между класите се забелязва също, защото между гетата се появяват огромни къщи и имения, чийто собственици трудно биха могли да обяснят придобитите финанси за построяването им. 

Популацията на града е само 11 000 души и мизерията е първа приятелка на мнозина. Единствените заможни хора с нови и лъскави коли, са господата, които стоят в центъра на града, изглеждат достатъчно заможно в лъскавите си дрехи и не вършат нищо. Местните хора ги избягват, защото тяхната основна работа е да привличат млади момичета, да ги омайват и след това да ги изпращат по бардаците. Трафикът на хора в този град е толкова възприет, че 1 от 5 деца вече иска да се превърне в сутеньор, когато порасне. Поне 2-ма души ще познават роднина от семейството, който също работи като трафикант на хора. Полицията никога не успява да бъде ефектна и през 2012 година се оказва, че само мексиканската армия е способна да се пребори с организираната престъпност. 

Войниците са мобилизирани в Аксотла дел Монте, където популацията е едва 2000 души. Магистралата между Аксотла и Тенанцинго е пълна с евтини хотели, а през деня има достатъчно млади момичета, които стоят на пътя и чакат своя следващ клиент. Мексиканските трафиканти изпращат по-младите жени в САЩ, където ги принуждават да работят като проститутки в зловещи условия. Повечето момичета са лъгани, че трябва да работят в името на любовта на техния приятел-сутеньора, който има невероятен дълг и не може да го изплати. Повечето млади дами го правят, но други се възпротивяват и в следствие на това получават сериозни наказания, в които боят е просто песен. Оказва се, че Мексико всяка година изнася около 20 000 жени, които след това превръща в проститутки.  Мексиканските власти постоянно се борят с трафика на хора, но мнозина споделят, че чадърите и защитите на престъпниците са много повече, отколкото обикновения човек може да си представи. Ето един мексикански град, където футболът не е форма на спасение от гетото.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Kii
10 февруари 2016 | 13:56

"Полицията никога не успява да бъде ефектна"... Да не би да са на изложение някакво или... Хайде стига с това копи и пейст. Четете какво публикувате!

Проф. Правописов
10 февруари 2016 | 12:01

В този град май има и доста алхимици, щом успяват да превърнат жените в рУбини, а не рОбини... редакторите, айде малко... :D :D :D