Гражданинът-регулировчик с акт за 300 лева

Сензацията на деня идва с най-невероятната новина. Човекът, който регулира движението на Петте кьошета, се е сдобил с акт за 300 лв. Не се шегуваме, това беше заявено лично от него в сутрешния блок на БНТ. Боговете сигурно са полудели, защото Коста (героят-регулировчик) започна да регулира едно от най-неизправните кръстовища в София на 16 септември.

С това действие спести доста катастрофи, евентуални сблъсъци между шофьори и за финал ще трябва да плати глоба, която е непосилна за неговия бюджет. Коста е безработен. Изпълнил е гражданския си дълг и смятаме, че това е най-доброто и правилно решение в тази ситуация. Хората от КАТ смятат, че не е било негово задължение и няма право да регулира движението. Според тях е чудо, че не са го блъснали. Ето и още няколко чудеса, които трябва да бъдат поставени в графата за този невероятен акт:

1. Разминаха се по-тежки катастрофи и физическа намеса между шофьорите. Да не забравяме, че минават достатъчно маршрутки, а техните шофьори не са най-толерантните, когато им се отнеме предимството. 

2. София е европейска столица, която не може да осигури регулировчик на време и здрава светофарна уредба. 

3. Ако гражданите могат да извършват граждански арест, какво им пречи да извършат едно полезно дело, за да улеснят 100-ци други в натоварения трафик? 

4. Във всяка друга страна, Коста щеше да получи похвала и символична награда, но не и акт за 300 лв.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
BMW Power
05 октомври 2013 | 22:14

Много правилно ако са му шибнали акт. Не може сульо и пульо да ми стои на кръстовището и да регулира. Утре ако всеки почне да го прави и ще има обратен ефект. Като няма светофари, ИМА ЗНАЦИ! Който не ги познава и не са му достатъчни, нека си стои у тях. Щофоьрите са достатъчно толерантни з ада се пускат един друг. Като някой от КАТ не праща реголировчик, те са за наказние, протест или нещо, ама не и някой хвант от пътя да ми застава там и да регулира. Ако някой го беше блънал, дали шофьора нямаше да бъде нагъзен около 120 пъти за това си действие? Не може така, В НИКОЯ държава няма някой случаен гражданин да си позволява подобни неща. Най-малкото щеше да полежи и поне месец в затвора за да му дойде акъла.

анонимен възмутен тип
20 септември 2013 | 21:06

Серем на управниците!

стоян
20 септември 2013 | 18:07

В България,когато помагаш винаги ще те накажат!!!

Печели Пари Онлайн
20 септември 2013 | 13:46

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

Николов
20 септември 2013 | 12:04

Имаме правна норма за Наказване с Акт, но не и правна норма за Похвала! Тук е трябвало някой със сиво вещество в главата да влезе в ролята на омбудсман и да похвали момчето, а не да го наказват. Да, трябва да се отбележи, че регулирането на движението не е за всеки, но в случая момчето се е справилно отлично!

Тонев
20 септември 2013 | 11:55

Понякога толкова се срамувам менове, че чак не знам какво да кажа ... Полицейска държава с несправедливо наказвани жители всеки ден!