Интересен рекорд

И докато се опитваш да събуеш прашките на колежката, други жени поставят световни рекорди в дисциплината с гащи! Хората от Гинес са станали по-перверзни с рекордите, защото са направили дисциплина за носене на най-много бельо. Предишният рекорд е 250 чифта, а настоящият и все още непобедим е за 252 чифта гащи.

Предполагаме, че човекът, който ще събува тази ще е голям експерт с желязна ерекция. Помисли, с какво си съгрешил, когато започнеш да премахваш препятствията!

Рекордьорката се казва Жанин Кеблиш и определено не ни харесва. Нейната мисия е да накара жените да започнат да ходят с бельо и да се предпазят от различни инфекции и безразборен секс! Показваме я, защото можеш да я срещнеш и да си отмъстиш за всички моменти, в които си заставал с гол меч пред затворените порти и си се молил за чудото! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печелете пари безплатно
21 февруари 2012 | 13:40

WAZZUB - новият конкурент на Facebook и Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички. Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. Необходимо е само да направите WAZZUB начална страница на своя интернет браузър. Точно от това печелят милиарди Facebook и Google, като влизате в тях и гледате реклами около това, което търсите или се забавлявате. При WAZZUB е същото, но ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB, тъй като рекламодателите плащат за масовост. Например ако вие убедите 10 души да се регистрират, те убедят по 2 и техните по 2, то вие ще взимате по 310$ месечно завинаги, като няма ограничение в броя на рефералите, колкото повече, толкова по - добре. Това ще възможно само до 01 Април 2012 г.. За тези, които се регистрират след това няма да бъдат изплащани пари, а ще получават месечно купони за ресторанти, екскурзии и други. Ще се плаща по удобен за вас начин – банкова сметка, чек, Paypal и други, от 15 Май 2012, тъй като рекламодателите имат нужда от 2 седмици да преведат парите за месец Април. До момента от 01 Януари 2012 г. има над 1 950 000 регистрирани потребители от цял свят, което чупи вички рекорди за бърза масовост. За повече информация напишете в Google signup.wazzub, оттам първият резултат. За да се регистрирате в полето Invited by: въведете 171730d2 Бъдете активни сега, за да живеете добре после. Успех!

gledane.tochica.com
21 февруари 2012 | 10:33

Предсказания чрез руни, таро и много други. Разбери отговорите на най-вълнуващите те въпроси само с един клик на: gledane.tochica. com