Интересна бомба

Сигурно си чувал онези злобни разсъждения на баба ти за конспирацията около шоколада, нали? Всички знаят, че кафявата радост може да бъде вредна и да причинява най-различни заболявания, ако прекалиш с нея. Истината е, че ние живеем на сладко и не страдаме от нищо, но знаеш, че всеки учен иска да открие "вредата от нещо си", за да може да си напише дипломната работа. Предполагаме, че шоколада наистина може да убива, а алпийският шоколад ще им разкаже играта. Разбира се, не всеки алпийски шоколад, а само този от тайните лаборатории на Нацистка Германия.

През 2005 година, МИ-5 споделиха интересна информация, в която се показват снимки на файлове и модели на различни джаджи, които трябва да затруднят живота на противника. Сред различните макети е показана и скица на експлодиращ шоколад. Шоколадовите блокчета са абсолютна реплика на онези приятни орнаменти, които се намират върху ръчната граната. 

Шоколадът ще се взриви, когато отхапеш или отчупиш първото парченце. Жертвата ще има няколко секунди, за да осъзнае грешката си и после ще разбере, че трябваше да си купи Milka. Нацистите са използвали подобен шоколад, за да елиминират хора на високите постове, но самата симпатична бомба никога не е влязла в употреба. По време на войната са били открити и няколко консерви с боб, които са стигнали до Ирландия, но никога не са били отворени. 

В такива моменти ти казваме, че трябва да внимаваш с боба, леба и третото трябва да го помниш!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!