Изневярата се наказва в социалната мрежа

Изневярата не е най-приятното нещо, което може да ти се случи. Иван Левис е един от тези хора, които залитат във връзката. Той не е издържал на изкушението и сега носи последствията си. Човекът си признал грешката и решил да купи цветя и скъп шоколад, които да поднесе с извиненията си, но това не било достатъчно за Соня Гус. Тя го принудила да направи табела, на която да пише "Изневерих на жена си!!!(и онази беше грозна)". 

Жената казала, че ще свали снимката от социалната мрежа, когато събере 10 000 лайка. И въпреки тоталната излагация, човекът няма да се върне обратно при жена си. Неговата половинка е решила, че не може да му се довери повече, което води до този резултат. Партньорката е решила да се разведе. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
02 октомври 2013 | 18:47

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

фото редактор
02 октомври 2013 | 12:06

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!