Какво си купуват от интернет богатите

В интернет има по нещо за всеки — дори и за най-богатите хора. Добре дошли в BornRich.com. Born Rich е уебсайт, където се предлагат популярни новини, класации на богати хора, както и съдържание за споделяне, свързано с най-различни скъпи неща. Много от нещата, които се предлагат на сайта, са напълно ненужни, дори и ако човек може да си ги позволи. Със сигурност обаче човек може да убие доста време там, разглеждайки най-различни артикули на безбожни цени. Някои от нещата са добавени на сайта наскоро, докато други стоят там от години. Вижте няколко от най-странните неща, които се предлагат на сайта, според Business Insider:

1. Частна подводница за 2 млн. долара

Струващата 2 млн. долара Spymaster Orcasub може да се потапя на дълбочина до 600 м и разполага със система, която да поддържа живота на двама души в продължение на 80 часа.

2. Позлатен с 24-каратово злато велосипед от GoldGenie на цена от 470 345 долара

Велосипедът излиза по-евтино (около 399 000 долара), ако го поръчате без кристали по колелата.

Вижте още тук!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
02 август 2021 | 20:19

ВАЖНО!!!
08 март 2015 | 12:15

Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

Печели Пари
06 март 2015 | 18:32

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ С 57000 ПОСЕЩЕНИЯ НА РАЗЛИЧНИТЕ МУ СТРАНИЦИ---->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g