Какво си пожела Доналд Тръмп

Тази година отново сме се подготвили с подаръците. Белобрадият старец отново следи всяко лошо момиче, а ние следим неговите писма, за да знаем къде да отидем по празниците. Виж какво е коледното писмо на Доналд Тръмп за тази година. Ако искаш да отидеш на партито му, препоръчваме да обърнеш внимание, ако искаш да се срещнеш с хора като Хефнър (чухме, че ще води всичките си жени), Тайгър Уудс ще донесе най-голямата си победа и изкушение (знаеш коя) и разбира се ще видиш избелелия Денис Родман. Виж списъка с подаръци, които трябва да носиш. Можеш да си избереш един.

1. Sky Yacht One

Това ще бъде един прекрасен подарък за хората, които могат да отделят около 83 милиона долара. Виждаш, че е достатъчно скромен, за да те пуснат на партито, но ще трябва да го приземиш пред хотела. 

2. Стадион в задния двор

Това е прекрасния начин за разпускане. Не сме сигурни дали Доналд Тръмп играе, но винаги може да си поръча едно преповтаряне на Шампионска лига или един Супербоул за удоволствието на хората. Стадионът се осветява от LED светлини, разполага с титантрон екрани и може да се настанят 100 зрителя. Цената му е 30 милиона долара. 

3. Galpin Ford GTR1

Можеш да блеснеш с най-доброто творение от спортните години на Ford. Возилото се оценява на 1 милион долара и чухме, че купонджията няма такова. Возилото разполага с 5.4-литров би-турбо V8 двигател с 1024 конски сили. Ускорява от 0 до 100 км/ч за 3 секунди и има максимална скорост от 362 км/ч. Достатъчно, за да минеш бързо покрай охраната. Произвежда се в ограничени количества.

4. Яхта на Баненберг и Роул Дизайн за 92 милиона долара. 

Това е плавателния съд, който ще ти помогне да разпуснеш на Карибите. Ще трябва да я вземеш с всички екстри като басейн със стъклено дъно, джакузи и сателитна телевизия. Гарантираме, че ще ти хареса. Тръмп я одобри.

5. Паник стая

Гледал си филма, но това, което можеш да видиш е нещо съвсем различно. Това е стаяита, която ще ти струва 2.5 милиона долара, изработена е от Brown Safe Manufacturing и предлага защита на абсолютно всичко. Ще можеш да поставиш всички ценности и да се капсуловаш, докато дойдат черните нинджи. Чухме, че тези никога не стигат, а цялата къща на Тръмп е с такива.

6. Къща на дърво

Това е за хора като Доналд, който се закле, че няма такава. Цената е само 62 милиона долара и се разпростира на 6096 квадратни метра. Ще можеш да си играеш на Тарзан с лианите, да се гмуркаш в басейна или да гледаш как тече "мързеливата река". Приятелите ще могат да идват с хеликоптер и да се качват до върха на къщата с асансьор, който се издига благодарение на течащата вода. Ще ти хареса! 

7. Подводница

Знаем, че милионерите обичат фантастиката, което означава, че можеш да се порадваш на тази прекрасна красавица. Разработена е от фирмата Тритон и може да достигне дълбочина от  10972 метра. Цената й е 32 милиона долара. 

Избери един от тези подаръци и ще получиш VIP покана за коледния купон на Доналд. Ние взехме 10 литра от домашната ракия, която се оценява на 17 милиона долара, може да възкреси вулкан и да задвижи всеки двигател с вътрешно горене, наздраве и ще те чакаме на купона.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
19 декември 2013 | 20:10

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g