Когато жена ти изхарчи 3.5 милиона паунда

Осъзнаваме, че да откриете правилната жена е наистина предизвикателство. Понякога може да я търсите с години, а друг път да я откриете много лесно. Когато някои хора наистина се изморят от търсенето, отварят интернет и си купуват някоя булка от Русия или Азия и се надяват, че срещу съответната сума ще могат да открият достатъчно мераклийки за семеен живот. Кристофър Форте ще помни своята най-зловеща покупка - Джулия Посман. Двамата не са се срещнали в интернет, а в малката фирма, в която двамата са работели през 2010 година. Любовта заслепила горкия Кристофър, който така и не обърнал внимание на основния проблем на дамата - хазартни проблеми. По-късно не обърнал внимание и на 169 000-те хиляди паунда, които изчезнали, а били спестявани от родителите му. Освен това, съвсем случайно, дамата признала, че дължи около 2.5 милиона паунда на още двама души.

Имайте предвид, че понякога жените са като колите, ако има тече масло или гори масло, можете да я поправите, но защо да си причинявате подобно страдание? Дамата обяснила, че играе в различни сайтове за залагания и често печели по 500 паунда на ден, но от време на време губи и по 200, което не винаги е оферта. В един специален ден обаче, същата изгубила около 1.3 милиона паунда. В един момент Джулия помолила за 5 милиона паунда, с които да получи виза. Разбира се, човекът нямал 5 милиона, но на финала успял да даде спестяванията си, родителите му също дали сериозно количество пари.

На финала обаче се оказало, че г-н Ройтер (бизнесмен, с който дамата някога е работила) вече имал нужда от своите 2.5 милиона паунда. Сами се досещате какво се случва на финала, бедният Кристофър се почувствал толкова прецакан, че на финала нямал друг избор освен да се раздели с дамата. Сега жената ще трябва да плати загубите на всички, включително и на бившия си съпруг. Трудно, след като дължи повече от 3.5 милиона паунда, но пък нека всички да бъдат оптимисти.  

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!