Колко време стоят различните наркотици в тялото Ви

След като КАТ официално се сдобиха с уреди за проверка дори и на наркотици, решихме да напишем един скромен материал относно всеки един наркотик и времето, което прекарва в системата Ви. Не съветваме никой от Вас да използва наркотици и да шофира след това! Безумно е да застрашавате вашия живот и този на околните. Не е геройство, когато изпиете дори три бири и седнете зад волана, следователно Ви съветваме да не рискувате. Още повече, че ако бъдете заловени да карате под влияние на наркотици, шофирането ще се превърне в толкова красива легенда, че просто няма смисъл дори да чакате да върнат обратно шофьорската Ви книжка. Ето колко време седи всеки наркотик в системата Ви. 

Канабис

Един от най-често употребяваните наркотици в света, вече смятан и за напълно легален в доста страни и американски щати, този елемент може да изиграе много сериозна шега на всеки шофьор. Канабисът прониква в системата през белите дробове или храносмилателната система. След това напуска тялото с урината. Процесът отнема много повече време, ако консумирате кексчета. Delta-9 THC, от друга страна, е психоактивно вещество и друг формат на канабиса, но той не влиза в кръвоносната система, а остава в слюнката. Прекарва достатъчно време там, докато не си измиете зъбите или не се храните с нещо мазно. Канабисът може да бъде засечен в урината от 2 до 7 дена след употреба, а понякога и до 30 дена. Кръвта Ви е чиста след около 2 седмици. Във фоликулите на косата седи около 90 дена, както и повече в някои други части на тялото. Регуларната употреба обаче прави изчистването доста по-трудно. Ако искате сериозно прочистване, помислете за сериозна диета.

Хероин

Той може да бъде пушен, смъркан, инжектиран. Инжекциите остават най-бързия начин за проникването в кръвоносната система. Имайки предвид, че е силно пристрастяващ и също така с много по-дълъг ефект. Интересното е, че периодът за полу-разпад в тялото е само около 30 минути. С други думи, след един час ще изчистите системата си. Някои проучвания дори твърдят, че времето е между 3 и 8 минути. Тялото започва да го разгражда доста бързо и в следващите часове изчезва. Новите тестове обаче могат да засичат наличието на хероин до цели 12 часа след приемането, а в слюнката седим между 24 и 36 часа. Необходими са 3-4 дена, за да се изчисти през урина и около 3 месеца за фоликулите. 

LSD

Веднъж щом се погълне, той има ефект от 30 до 90 минути. По пътя ще видите много халюцинации, смяна на настроението и още много други. Кръвта ще даде положителен резултат до 5 часа след приемането. Тест на урина или коса ще даде положителен резултат до 3 дена. 

Кокаин

Той може да влезе през носа или да се инжектира, също така е възможно да се пуши. През носните слузни мембрани, той започва да дава енергия от половин до един час. Инжектирането или пушенето засилва ефекта, но не и времето, което означава, че средностатистическия момент на изживяване е около 10 минути. Кръвта ще Ви издаде до 2 дена, урината до 4 дена, а фоликулите в косата ще пазят тайната цели 3 месеца. 

Екстази

Имайки предвид, че този наркотик беше изследван сериозно през 2009-а година. Експертите заявиха, че съдържанеито на MDMA е едва 3%. След като Китай започна да го произвежда, съдържанието също се повиши. Ефектът е интензивно отделяне на серотин в мозъка. Обикновено екстазито идва под формата на хапче, също така може да е течност и да се смърка. Потребителят изпитва сериозна емоционалност и най-различни други преживявания. Кръвният тест ще отнеме до 2 дена, 4 дена ще бъдат необходими за изчистване през уринарния тракт, а в косата стои около 90 дена

Метамфетамин

Дълготрайната му употреба може да увреди изцяло имунната Ви система и също така се отразява изключително зле на зъбите Ви. Въпреки това, наркотикът остава много за кратко в тялото Ви. Кръвта ще ви издаде до 3 дена, урината до 6 дена, а в косата отново остава до 3 месеца. Имайки предвид, че никой не спира просто след един път, препоръчваме да стоите много далече от тази отрова. 

Кетамин

Конете го използват по-често, защото наркотикът е доста по-силен и съответно само той може да подейства на кон. Въпреки това, попаднал в човешки ръце, този наркотик става отговорен за халюцинации, еуфория и дори параноя. Кетаминът може да се засече само и единствено чрез урина или кръв, обикновено са необходими около 7-14 дена. Понякога обаче може да бъде позитивен за ангелски прах, което също е доста неприятно преживяване. 

Солите за баня

Кой да знае, че именно в тях се съдържат катинони. Понеже никой производител не използва една и съща формула, солите имат най-различни ефекти. Честите обаче са свързани с халюцинации, агресия, параноя и дори смърт. Специализирани тестове могат да разкрият употребата до 72 часа. Имайки предвид, че е все още нов на пазара, няма как да бъде толкова лесно засечен, все още. 

Гъби

Макар, че повечето се консумират, често може да срещнете гъбата под формата на чай и дори хапче. Потребителят изпитва най-различни визуални смущения, вижда какви ли не цветове и губи представа за времето. Бонус е наличието и на резки промени на настроението. Кръвният тест е ефективен до 5 часа, урината ще пази тайните до 7 часа. В косата ще бъде наличен до 4 седмици и след това ще се изчисти. 

Нашият скромен съвет е просто да не комбинирате пороците, каквито и да са те, с шофирането. Освен това се замислите, че тестовете са само положителен и отрицателен. Това означава, че месец след консумацията, Вие отново ще светнете на пробата. Помислете много добре дали наистина искате да бъдете в такива разправии, както и да си причинявате толкова мащабни главоболия. Генерално препоръчваме просто да стоите много далеч от всичко изброено тук. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!