Колумбийско село протестира със секс

Сексът е уникално оръжие. Както и да го погледнете, ако това удоволствие бъде забранено, протестите ще бъдат библейски. Налагането на сексуални санкции е стара традиция, която японците открай време изпитват на гърбовете си. Преди години, японските жени отказали да правят секс с мъжете си, докато не гласуват за правилната партия. Идеята бързо се е разпространила и в Колумбия е официално НПО с гръмкото име "Затворени крака". Тяхното влияние е ударило едно малко село на име Нарино. Жените получили сериозен повод да спрат да пускат на своите любими, докато не се оправи пътя.

Липсата на финанси не позволява ремонта на пътя с години, но след като любовният кладенец пресъхнал, господата запретнали ръкави и започнали да работят по пътя. Около 90 километра били завършени, но оставали още няколко, които забавяли много доставките до селото. Същият път трябвало да бъде завършен до 2017 година, но след като камионите с цимент често били нападани, властите изпитвали сериозни затруднения. Последните километри обаче трябвало да се завършат до началото на следващата година. Това официално означава, че в селото няма да има никакъв секс или локалният бардак ще започне да трупа сериозни обороти! Сега си представи, че всички в баровете приемат черпене, но до там. А един такъв протест за родните магистрали официално ще ни постави в позицията на изчезваща Япония, та нека имаме лоши пътища и пускащи жени, по-добрият вариант от обратното е! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!