Краят на света

През няколко години се подготвяме за края на света. Онова хубаво време, в което ще стане малко по-топло, защото ада ще се нанесе тук. В България няма да се усети голяма разлика, освен положителната топлина, на която се радват само гърците. Готови сме на тази жертва, а сега ще ти покажем и хората, които се подготвят най-дълго и до сега са удряли на камък.

1. Свидетелите на Йехова

Тези господа нямат търпение да сложат края на света. Толкова са добри, че пускат фалшива информация за края през 1874, 1881, 1914, 1920 и още много пъти до 1994 година. 94-та е последната година, в която се надяваха, че ще познаят. Никога не вярвай за числата от тотото на един от тези. Те не познават!

2. Кометата

Чувал си онова твърдение, в което всичко ще свърши със сериозен сблъсък. Ще бъдат пощадени само тези, чийто души напуснат света в правилното време. За жалост имало и вярващи, които не искали да изпуснат последния автобус и засилили процеса по напускането на света. Това е причината за 39 члена, които се самоубиват. Никой не им е казал, че комета няма да мине скоро около земята. Сега са в режим на изчакване.

3. Проектът Манхатън

Преди експеримента Тринити, някой учени са смятали, че светът ще свърши, когато се взриви атомната бомба, защото ще направи огромна дупка в озоновия слой и ще избие всички. За радост не се случи точно това. 

4. Война на световете

Едно литературно четене успя да постигне доста. Започваме от истерия, паника, страх и няколко семейства, които са катастрофирали, докато се опитвали да избягат от извънземните. Добър опит, но генералната репетиция е доста сериозна! 

5. Нострадамус

Човекът е един от най-слушаните хора за времето си и най-преследваните. В неговите предсказания се крие и една от тайните за края на света, но не трябва да забравяме, че има още доста предсказания, които остават неразбрани. Последните критици казват, че е предсказал 11 септември, ама никой не знае. 

6. Нютон

Ученият е направил доста сериозно изследване през 1704-та година. Тогава е губил доста време в изследване на Библията. В неговите изчисления е споменато, че големият финал ще бъде през 2060-а година. Задръж конете за 2012-а! 

7. Една доста сериозна репетиция

Предполагаме, че си чувал за кризата в Куба през 1962 година. Тогава братушките карат няколко тона ракети, за да САЩ да знае, че не е сама. Ракетите щели да се разположат в специално разработена база, но това не се случило. След много преговори Съветският съюз прибира своите ракети, но САЩ също трябва да разпусне своите тайни бази в Турция!

8. Y2K

Краят започва с ядрена война, защото компютрите не можели да разпознаят годината 00. Поводът за тези притеснения идва от факта, че част от техниката започва да прави проблем в доста от важните институции. Преди 2000-та година, повечето от компютрите се ъпдейтват с нов софтуер или изобщо не преживяват въпросната драма. 

Не знаем дали ще видим края на света през 2012-а година, но определено ще видиш края на бутилката, края на заплатата и края на много други чудеса. Ако не се видим след това, запомни, че сме пили и за твое здраве!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!