Личностите с уникални истории

В света можеш да станеш свидетел на много жестоки истории. Те най-често свършват в киното, където някой достатъчно кадърен режисьор може да представи на лента. Филмите по действителен случай станаха доста актуални в последните години. "Действителният случай" продава много. Ето защо ти показваме някои хора с истории, които наистина могат да се филмират за няколко Оскар-а в повече. Следващите истории са истински и скоро можеш да ги видиш по кината.

Лина Медина

Момичето се ражда в Перу през 1933 година. На 5-годишна възраст, Лина вече има корем, за който лекарите смятат, че е тумор. За щастие, това се оказва, че не е тумор, а детето е бременно в седмия месец. На 14 май, 1939 година, Лина ражда момченце. Детето е изродено чрез цезарово сечение, след като таза на майката е твърде малък за раждане по нормален път. Нейният син тежи само 2.7 килограма, а майката влиза в историята като най-младата майка в медицинската история на света. Лекарите никога не са успели да дадат разумно обяснение за бременното 5-годишно момиче.

Властите веднага решили, че детето може да е жертва на изнасилване. Бащата е заподозрян и арестуван, но след това е освободен. Майката никога не разкрива истинския баща. До 10-годишна възраст, синът вярва, че Лина е сестра му, но след това разбира тайната. Детето умира през 1979 година на 40-годишна възраст. Майката все още е жива, но отказва да даде интервю. 

Джеймс Дреснок

Мъжът е роден през 1941 година в Ричмонд Вирджиния. Дреснок се записва в армията след като навършва пълнолетие. Той е изпратен на служба в Западна Германия. След това застъпва служба през 60-те години в Южна Корея. Там е заподозрян в подправяне на документи и очаква военен съд. През 1962 година, Дреснок влиза в минното поле на Северна Корея, оцелява и е задържан от войници на Северна Корея. Заведен е в Пхенян, където убеждава властите, че не е заплаха.

През 60-те години е отговорен за пропаганда срещу САЩ. Джеймс получил правото да говори на високоговорител на границата, а негови слушатели били предишните му бойни другари. През 1978 година, Дреснок става филмова звезда в цели 20 серии на филма "Unsung Heroes". В лентата е представен като истински капиталистически американски враг. В американската история се смята за последния дезертьор на страната. 

Момичето от джунглата

Момчето беше литературно произведение, което може да си чел като малък. Момичето от джунглата се намира в Камбоджа и е открито през далечната 2007 година. Жената е открита от местни работници, които са открили, че част от храната им липсва. Те залавят момичето, което е мръсно, голо и обсипано в белези. Хората споделят, че са видели и гол мъж с дълъг меч в същата местност. Той избягал много бързо и някои смятат, че е призрак. След като историята получава светлина, 45-годишната Сал Лоу пътува до провинцията, за да обяви, че това е нейната отдавна изгубена 8-годишна дъщеря.

Момичето от джунглата може да използва лъжица. Тя използва само следните термини: „мама“ „татко“ и „стомашни болки“. Предпочитала да пълзи, отколкото да ходи. Когато е била гладна, отваряла уста и я посочвала. Постоянно е била под наблюдение, защото през деня предпочитала да избяга обратно в джунглата. Най-жестокото от цялата история са белезите на момичето. Според експерти, тя е стояла вързана много дълго време. Белезите по тялото са с най-различен произход от лапи на животни, до камъни. През нощта, момичето ставало много неспокойно и демонстрирало хищнически инстинкт. В последните месеци, психолози от Син Фронтерас се опитват да лекуват своята пациентка. 

Радиоактивният скаут

Дейвид Хан е един от малкото известни хора, които правят опит за построяване на атомен реактор едва на 17-годишна възраст. Предполагаме, че Чък Лори е откраднал тази история за "The Big Bang Theory". През 1994 година, Дейвид е имал огромно желание да събере всеки елемент от периодичната таблица. За две години, той е успял да извлече доста смъртоносни химикали от домашни продукти. Успява да изолира америций от димните детектори, торий от къмпинг фенери, радиум от часовници и тритий от оръжейни мерници. Хан използва оловен блок за своя реактор. След това закупува акумулатори на стойност 1000 долара, от които да извлече литий, с който да подобри (пречисти) торийните проби.

Всичко това извършва чрез най-обикновена горелка. Мечтата на момчето е да създаде първия малък атомен реактор и целият експеримент остава в тайна. Опитът често стигал до задънени улици и дори малки експлозии в задния двор на къщата си в Мичиган. Реакторът не успял да заработи, но неговото сглобяване постигнало друг ефект - 1000 пъти по-високо радиационно ниво от нормалното. Дейвид осъзнал опасността и започнал бавно да разрушава реактора, докато местната полиция не открива активни елементи в колата му. Това докарало ФБР, Комисията по атомно регулиране и много други организации. През 1995 година, къщата е под карантина за почистване, а радиоактивните отпадъци са извозени до бунище за слаби радиоактивни елементи в Юта. През 2007 година е обвинен за кражба и нелегална манипулация на димните детектори у дома. Смята се, че неговият живот е съкратен многократно, след като е облъчен от торий. 

Маниаците от Днепропетровск

Това са хората в модерната история, които могат да се похвалят с почетно място сред убийците на 21-ви век. След разследване през 2007 година, Виктор Сайенко и Игор Суруняк са осъдени за убийството на 21 души. Убийствата са се случили за период от 4 седмици. Всичко започва на 25 юни, когато двама души са нападнати и убити с жестоки удари по главата. Една от жертвите е спяла в на пейка в парка срещу районния съд на града. След това са убити и останалите жертви, селектирани на случаен принцип.

Жертвите са уязвими и често са: бременни жени, деца, скитници и пияници. Убийците са оставяли по две тела на ден за полицията. Всички жертви са убити с твърди предмети като чук или арматурни железа. След срещата с тези двамата, жертвите оставали неузнаваеми и трудни за разпознаване. Някои от тях са осакатени и измъчвани жестоко, преди да бъдат убити, а други остават без очи, докато са още живи. Почти всички жители в града оставали по домовете си, защото не искали да станат жертва на похитителите. Накрая и двамата са заловени и осъдени до живот в затвора. Извършителите никога не са имали мотив за убийствата, но пък са били достатъчно отговорни, за да документират всяко убийство на видео. Един от тези клипове се появява в интернет, а в кадрите се виждат жестоките дела на двамата. Въпреки преследването от закона, видеото продължава да се появява в интернет. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
13 януари 2014 | 15:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g