Лотарийните милионери, които стигнаха дъното - Част 2

Ако все още си мислиш, че печалбата от тотото решава всички проблеми, тогава ще ти покажем втората порция от юнаците, които не успяха да се реализират с повече пари, отколкото можеш да си представиш. Тъжната класация започва сега и се надяваме, че няма да плачеш като нас за парите на хората. Те са си поживeли. 

1. Джанет Лий

Купува си билет през 1993-та година. С него печели 18 милиона долара. Джанет е емигрант от Южна Корея и е на 52 години. Жената работи в магазин за перуки. С парите си купува луксозно жилище, но използва голяма част от парите за благотворителност. Дарява 620 000 долара на Вашингтонския университет. Дарява хиляди за президентски кампании, които й спечелват място до Бил Клинтън. Проблемът на жената е, че не плаща всичко веднага (макар, че разполага с финансите), а го закупува на лизинг. Вноските започват да я натоварват все повече. Лий изплаща жилището си за един милион долара и получава 750 000 долара наказателна такса. Милионерката използва само кредитни карти, с които плаща, а от там идват и всички лихви. През 2001 година, жената продава всичко и има дълг от 2.5 милиона долара. 

2. Уили Хърт

Печели 3.1 милиона долара. Хората се съмняват, че ще успее да поправи живота си с тях, но семейният човек има друга идея. Хърт получава първите две вноски от лотарията (156 000 долара на месец) и вече е в развод. Парите летят по адвокати и една друга страст - кокаин. Уили се напива и предозира с кокаин. В следващите 48 часа не помни нищо, освен, че се кара с приятелката си. Тя е открита с куршум в главата и според съседите, двамата са се карали за наркотици. Милионерът е обвинен и затворен за цял живот. Лотарията ще продължава да изплаща наградата, но той няма да може да я използва. 

3. Аманда Клейтън

Самотната майка живее на социални помощи. Всичките й пари отиват за детето и един ден получава голям бакшиш, с който си купува един лотариен билет за един долар. Той й носи печалба от 1 милион долара. Аманда е щастлива и никога повече няма да й се налага да работи, ако използва правилно парите. За жалост се оказала болезнено глупава. Социалните служби продължили да й изпращат чек за 200 долара в храна, а тя продължавала да го използва. Всичко завършва през 2012 година, когато зрител на местната телевизия подсказва какво се случва с парите. Камерите я заснемат с лъскавото й Bentley и огромните торби с храна. Жената ги натоварва и се прибира в луксозната си къща. Пред камерата казва, че има сметки за плащане и изплаща две къщи. Властите в Мичигън я задължават да изплати всичко, което е взела, защото по закон трябва да съобщи на властите за промяна във финансовото й състояние до десет дни. Една година след скандала, тя е открита мъртва в дома си. 

4. Алекс Тот

Печели 13 милиона долара. Има жена и шест деца от предишни бракове. Преди голямата печалба живее с 25 долара на седмица. Какво се е случило с него? Алекс обещава на жена си, че няма да променят начина си на живот. По тази причина живеят 3 месеца в хотел и държат стая за 1 000 долара на вечер в Лас Вегас. Правят абсурдни залагания, пазаруват и ходят на скъпи събития. Това им омръзва бързо и се връщат обратно във Флорида. Там си купуват земя и се установяват с децата. По време на милионерския период, Тот обявява два пъти банкрут, за да избегне данъците, но вече трябва да изплаща милиони на данъчните. Арестуван е няколко пъти за писане на чекове и отглеждане на марихуана. Човекът остава без пари и заживява с големия си син и жена му. Умира малко по-късно и няма цент в сметката си. 

Луи Езенбърг

Той се изхранва с кучешки гонки на пистата във Флорида. Печели мизерни пари и се прибира в караваната при дългогодишната си приятелка. Животът му е нормален, преди да спечели 5 милиона долара в ден като петък 13-ти. Той се съгласява да получава парите на вноски по 219 000 долара на година (130 00 остават след данъците). Луи ще получава парите през следващите 20 години. Човекът започва да се появява в предавания, реклами и да пътува в чужбина по участия. Помага на всички, които му подадат ръка дава пари на бившите си съпруги и живее цели 20 години така. През 2001 година получава последния си чек и знае със сигурност, че е разорен. Не се притеснява и знае, че ще остане така до края на живота си. Не се притеснява и признава, че парите ще свършат точно така.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
28 септември 2013 | 14:21

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e . o v o . b g